Minikkuzuma ebe 20 küsür yıllık ebe belki daha fazlası,ben 21 yaşındayım benden büyük kişiler var onun eline doğan.gebeligin zaten 38 ila 39 hafta sürdüğü aşikar ama ilk regl tarihinden hesaplandigi icin 2 hafta ekleyerek 40,41 hafta cikarip risk almak istemedikleri icinde Annenin gözünü korkutabiliyorlar sezeryanle alalim diye.Birde doktorlar her ölü dogumda puan kaybediyor,her sezeryanda doktorluk puanlarını yükseltiyorlar,internette arayınca bu konu hakkında bilgi alabilirsin insaAllah.ebenin aletleri var,hastanedede ebelik yapmış birisi ama şuan 7 evladı var ve eşi vefat ettiği için evlatlarıyla birebir ilgilenmek durumunda.Ebenin dediği şey doğumu başlatmak için önerilen şeyler ve ben normal doğum zararlı diye bir şey duymadım.Ada çayı ve bitki çayları gebelikte önerilmiyor rahim kaslarını gevşetip düşüğe sebebiyet verdiği için ama zaten dünyaya gelmesi istenilen bir bebeği rahimde harekete geçirmek düşük olamaz,bebek yaşamını idame ettirecek organ gelişme evresini ve gününü tamamlamış,umarım bu açıklamadan sonra biraz daha anlatabilmişimdir kendimi ☺️ ebe olan ben değilim ama referansına herkesin güvendiği bir ebenin görüşlerini direk aktardım ✨