Ya bunar nasıl düşünceler... herkes birer kadın doğum uzmanı sanki. 10 haftalık bir bebek için daha oluşmamıstır demek ne demek. Kimseye tek tek cevap olarak yazmıyorum ama 10+2 de karnım biranda belirginleşti ve gayet gergin ve sert sabh uyndıgımda da aynı şekilde ne yani ben hamile değilmiyim benim bebeğim gelişmedi mi neye göre bu cevapları veriyorsunuz. Kaşları , tırnakları bile oluşmaya başlamış bir bebekten bahsediyoruz.uygulamalarda bile karniniz belirginleşmiştir diye belirtiyor. Neyin kafasında bilmiş yorum yapılıyor anlamıyrm. Buarada isterseniz 5 cocuk sahip olun her hamilelik farklıdır unutmayın. Bizzat örneğini annemden biliyrm.
Brcub arkadaşım sen gönlunü ferah tut. Senin karnın çıkması bebegın santimi ile ile iligili değil rahminin ne kdr büyük olması ile ilgili oyüzden başkalarınıda bakma. Benimde kilo artışım yok ama karnım belirgin olmaya başladı. 12. Haftaya girdik biranda çıkabilirde çıkmayabilirde. Sen burda kilo artışını takip et ki sağlıklı bir gebelik geçiresin 😊