ycllksa Dibeee bence evladınıza güzel anlamlar içeren isimler koyun. Ahirette babalarının ve kendilerinin adlarıyla anılacaklar. Kuranda vs geçmese bile anlamı güzel olsun. Çınar ismine de saygı duyarım ama uzunboylundayanıklı demek. Daha güzel anlamlar içeren isimler var
ozlem_1990 Dibeee oğlumun adı Güney Çınar 🌿 Çınar, doğada ki uzun ömürlü ağaç anlamında. Güney ismi de sıcak güneşli yön anlamında vermiştim. Çok güzel bir isim ve çokça tercih ediliyor. 😍
daisy35 Dibeee 15 haftalık gebeyim. Allah nasip ederse oğlum olacak. Barış ismini nasipse koyacağız. daha çocuğumuz yokken düşünmüştük. Barış Manço'nun da etkisi var tabi =)
Ncyncy Çınar bencede güzel isim anlamıda uzun ömürlü olsun anlamında kullanılıyor güzel bence , ben bu aralar harf analizlerine de taktım ismin anlamıyla birlikte şu Yanımda değil ama aklımda kalan harfler k çok çok iyi ben direk harfleri yazayım belki uygun bir isim bulursun :) K-M-L-A-B-Z-P bunlar en olumluları isminde geçmesi en iyi harfler ortadan olmasa iyi olura doğru gidiyor :)
Eminesabiha Dibeee nasipse benimde oğlum olacak inşallah🙏🏻Ahlas,Benan,Duha,Ebrar arasından seçicem inşallah kuranda geçen isimlerden seçim yapmak istedik bakalım😊
Belmaaa Dibeee ben Çınar ismini çok beğeniyorum. Sadece ses takıntım var sert harfler içermesi çocuğa etki eder mi tabi bilmiyorum Ç harfi sert olduğu için. Kafanızı karıştırmak istemem sadece benimki karışık 😀