Mrv43 Morbulutlarda valla öyle canım. Bende kararsızım mehmet in yanına ek arıyoruz. Efe ismi hoşumuza gidiyo ama ben kaybettiğim kardeşimin ismini kamil koymakda istiyorm bilmiyorm nasip 🤗❤️
rabnaz6822 Morbulutlarda yaman ismini hiç güzel değil ya 😭çok demode yanlış anlama canım🙏Mirza,yiğit çok güzel isim💁🏻♀️😍
Morbulutlarda rabnaz6822 yiğit de çok çok yaygın biraz az olan bi isim olsun istiyorum aslında o yüZden Yaman ve Yiğiter düşünmüştüm 🙄
Mrv43 Morbulutlarda emir etrafımda okadar fazlakiii onun için soğudum o isimden.😁 Efe yada kamil olucak bklım 2 ayımız var daha karar veririz ozaman kadar
Ncyncy şu an Yanımda değil ama aklımda kalan harfler k çok çok iyi ben direk harfleri yazayım belki uygun bir isim bulursun :) K-M-L-A-B-Z-P bunlar en olumluları isminde geçmesi en iyi harfler ortadan olmasa iyi olura doğru gidiyor :)
Sunshine1 Morbulutlarda aileye fikir sormadılar bizim ailede zaten kimse karışmaz biz Yaman koycaz dediler herkes beğendi güçlü bir isim olduğu için . Çok da uysal tatlı bir bebek maşallah
Sunshine1 Morbulutlarda aileye fikir sormadılar bizim ailede zaten kimse karışmaz biz Yaman koycaz dediler herkes beğendi güçlü bir isim olduğu için . Çok da uysal tatlı bir bebek maşallah
Ncyncy Morbulutlarda valla var daha çok eleyemedim henüz :) aynı zamanda babamın adına Alp koymayı da istiyorum bakalım . Düşündüklerim alkın, Balamir,Arman,arın, ilber Alp, metin alp, yekta bunlar şimdilik aklıma gelenler 🙈😂😂