Gulnur feyza123 cnm bende 37 haftadaym bebegm 3500 kg 38+2de olcam sezeryansa okdr bekleme derim ben bebk kakasini yapabiliyo yada suyun bosalabiliyo riske girmeye degmez
Tgctgcsygl feyza123 normalde 19 nisan ama sezeryan olcak 7 nisan a gün aldık hayırlısı ile bakalım 🤗🤗🤗 sizin nasıl olcak
feyza123 Tgctgcsygl Tgctgcsygl sezeryan 2.çi sezeryanm olacak 18ve 23 mayıs civarı diye düşünüyor doktorum🙂
feyza123 Cananemre canm 4 güne kadar gelmiyor çok az damla damla geliyor benimkide öyle oldu hastanenin mamasından verdik sonra geldi bolca ama elinden geldiği kadar emzir gelmesi icin
feyza123 Tgctgcsygl valla ne oldum bende bilmiyorum belden uyuşturma oldu çünkü aniden gece 2.15 de sezeryan oldu
feyza123 Tgctgcsygl evet sadece saklandığını hissettim 10 dk sürdü zaten sanki biri balon salliyormus gibiydi🤣
Merveesancarr Efe39 özel değilse neden normal düşünüyorsunuz. Benimde kafam çok karışık normal ve sezeryan için
Efe39 Merveesancarr peki siz neden doğal olan varken sezeryanla kafanızı karıştırıyorsunuz? eskiden kadınlar nasıl doğuruyormuş? şimdi herkes bıçak altına yatıyor!
SevdaKurudere Akin59 iki kere genel anestezi oldum rahat geçti çabuk ayıldım hatırlamama falan olmadı ameliyathaneden çıkarken ayılmıştım şimdi acaba spinal mi olsam diyorum