Nuriay Esselemu aleykum Kizlar hamileyken bebege çok kuran dinletmek aslinda kendin dinlerken bu bebege de geçiyor zaten uyurken dinlemek ya da is gorurken muzik yerine kuran dinlemek daha faydali arastirdigim çoğu anne bebegi dogduktan sonra çok sakin bir çocuk çok aglamayan bir çoçuk oldugunu soyluyirlar ve tabi buna cani gonulden inaniyorum ve yapiyorum sizler yapiyormusunuz sorun dindar kişilere ? (Lutfen bu tur seyleri kuçumseyenler dalqa geçenler alay eden ler postuma yazmasın aksi halde cok ağir konusurum Allah razı olsun)
Nuraslanklc Nuriay bende inanıyorum açıkcası ama açıp dinlerken neye göre açacağız hangi ayet hangi sure bilmiyorum o sebepten açıp dinletemiyorum çok sık olmamakla kendim okuduğum zaman yüksek sesle okuyorum o niyetle inşallah tesiri olur🥰
Deletedmom0096 Nuriay Aleyküm selam. Bu yazınızdan sonra neden şimdiye kadar bunu bildiğim halde yapmadığımı düşündüm. Allah razı olsun hatırlattığınız için ☺️ "Din nasihattir."
Deryaikrasu Nuriay bende dinletiyorum ama öyle hergün değil kızım var 5 yaşında o sureleri ezberlerken açıyoruz telefonda sesli ezber yapıyor tabi o sırada miniğimde karnımda dinliyor ve gerçekten de çok sakin oluyor ufak ufak tekmeler atıyor ☺️
Nuriay denizimsi18 bende yaa muhanmed el kurdi nin meryem suresi okudugu meryem suresini indirdim uyuyunca yada is yapinca dinlerim vE Faydasini gorecegime inanirim Allahon izni ile
Nuriay Nuraslanklc canim hangi sure oldugunun hic onemi yok kurani kerim Allahin sozleri ve hepsi şifa o yuzden hangi sureyi istersen dinle ve dinlet ben bakara ve meryem suresini oneririm
Nuriay Deletedmom0096 ay cok sevindim boyle dusundugunuz için Allah sizdende razi olsun biliyomusunuz çogu cocuk bildigimiz gibi çok huysuz geceleri uyumuyorlar hep agliyorlar bir yeri agrimasa bile agliyorlar uyaniyolar ama kuran dinleten kadinlar cocuklari cok sakin ve çok aglamayan bir cocuk oldugunu soyluyor birde dogduktan sonra da uyutunca hep dinletdigin o ayeti acib hafif seste koyarsan bebek hep duydugu için kendini guvende hiss eder ve rahatlar Allah bebeklerimizi salih sakin huzurlu bebeklerden kılsın ❤ kardesim
AysennHE Ben Yusuf yüzlü olsun diye Yusuf suresi okumuştum maşallah çok güzel kızım herkes nazar etcez diye bakmaya kiyamiyor Allah'a emanet yavrularımız 🤲
Nuriay AysennHE ayy gerçektenmii bende yusuf suresinide dinletirim ben ayva yemek bebegi guzel yaptigini biliyorum hz muhammet s.a s buyurmus ki ayva yiyen hamile kadinin bebegi guzel olur ve Allah ğöğusune ferahlik verir kalbine anlamında
Sermec Nuriay kuran hatım edıyorum su an tam akıcı okuyamadığım için internetten sesli acıyorum hem okuyorum hem dinliyorum ve hep kuan sesını duydugunda oglum cok hareketlı oluyor inşallah dogunca da dinletcem
denizimsi18 Kızlar Kuran’ın yalnızca Arapça halini değil Türkçe halinide dinleyin dinletin bebeginize çünkü anlamını bilmeniz sizin için daha hayırlı olacaktır Meryem suresinin anlamını görseniz benim tüylerimkalkmıştı çocuk sahibi olmakla falan ilgili çok güzel dinletin❤️😘
denizimsi18 Anlamını bilmediğiniz halde okumak pek tercih edilmesin anlamınıda okuyun Allah’ın bizden ne istediğini öğrenin🥰
Nuriay denizimsi18 evet dogru tabi kuran tek titaptir ki anlamini bilmedigin halde bile okursan Allah sevap yazar ama 1 tek ayet okuyup anlamiyla beraber okursan daha sevap ve faydalidir tabi çok dogru Allah razi olsun
denizimsi18 İnternrtte heryerde var Kuran-ı Kerim Türkçe meali arapcasını okuyun ve anlamını ikisini bir 😻
glnihal Nuriay ayy evet çok faydalı 😍 hatta doğduğunda bile yanına koyup bırakmak yani nir sureyi mesela telefondan açtın bıraktın çocuğun odasına. O onu unutmazmış yani kulak aşinalığı olurmuş derdi anlatırdı hocalarımız ve o çocukların çoğu 7-8 yaşlarında hafız oldular. Kuran kursuna kaldım iki yıl bunu hocalarımız söylerdi. E ne verirsen o🤷♀️
Duyguaydin81 Nuriay bende buna inanıyorum ama dinlerken sonuçta iş yapıyor oluyoruz kapalı bir insanım ama evimde saçım falan açık oluyor acaba böyle şeyler sıkıntı olurmu diye düşünündüğümden çok iyi araştırmadan yapamıyorum
Nuriay Duyguaydin81 ben biliyordum ama sizin icin baktim diyorki cok sevdigim guvendigim bir hoca ileri derecede aciklik yoksa dinlemede bir sakinca yoktur hani yani şort gibi seyler deyilde normal bi giyim varsa uzerinizde sacinizin acik olmasinda sorun yoktur bende kapaliyim uyurken bile kulaklikla dinlerim cok faydali gebeler için çok çok faydali
Arzuarzu Bende inanıyorum dinletiyorum da yusuf suresi , meryem suresi , bakara , yasin okuyorum sesli
[silindi] Nuriay Kuran dinletmenin yanı sıra sizde okuyun elinizi karnınıza koyup esma Hüsna zikirleri çekin insan suresi güzel ahlaklı olması için okunur enbiya suresi salih evlat olması için yusuf suresi güzellik için kolay doğum için inşikak suresi okunur ve bebeğiniz tekme atınca elinizi karnınıza koyup salavat getirin sonra ihlas suresi okuyun bir tane hergun bir fatiha da Fatıma ve Meryem annemize okuyun doğumda size manevi olarak yardımcı olurlar inşallah ❣️❣️
Fazilet2232 Kızlar hucurat suresi ahlakı güzelleştirir yusuf suresi simasını güzelleştirir derler ilk aylarda hep elimi kanıma koyup okuyodum bayadır bıraktım😪
Seherumeysa94 Eli karna koyup salavat getirmeyi duymuştum ama kuran dinletmeyi duymamıştım 34. Haftadayım şimdi başladam acaba doğuma kadar tesir eder mi keşke baştan bilseydim eksikliğimi farkettim😞
Nuriay Seherumeysa94 hayiiir canim neden geç olsun ki ama doguma kadar dinleyin lutfen cok faydasini gorursunuz Allahin izni ile
Dilek1661 Kendi sesimle Yasin okuyorm telefondanda Yusuf suresini dinletiyorum Yusuf’un güzelliğini alsın diye oğlum💙