BuseYcelDoan Kızlar merhaba, grip oldum Boğazım da fena kaşınıyor. Portakal yiyorum ve ıhlamur içiyorum. Bunun dışında önerebileceginiz bi şey var mı?
Busranrunal BuseYcelDoan bal limon ve taze zencefil içebilir sin . Ben de oyleyim antibiyotik verdi dr ama hala düzelemedim
Roji BuseYcelDoan Bence bitki çayını doktoruna danışmadan içme bitki çaylarının bazıları bebeğe zarar veriyor ben grip olduğumda ıhlamur ve zencefili yasaklamıştı doktorum. Normal zamanda yararlı olduğunu bildiğin birşeyi bile doktoruna danışmadan ya da yeterince araştırmadan kullanma. Mesela maydanoz normal zamanda çok faydalı ama gebelikte tüketilmemesi gerekiyor bazı yiyecek ve içecekler sana zararı olmasa bile bebeğe zarar verebiliyor düşük riski olabiliyor
BuseYcelDoan Busranrunal o kadar ağır değilim çok şükür ıhlamur biraz iyi geldi teşekkür ederim önerileriniz için
BuseYcelDoan Roji doktorum ıhlamuru içebilirsin dmişti gribime de çok iyi geldi çok şükür, teşekkür ederim 🙂
Alyna12 Rojiçok üzüldüm benim tek umudum 34 haftayı geçmem doktorum başka bir sorun çıkmazsa Yaşar diyor ama işte