civcivimmm Tüp bebekle hamileyim 9.değerim 96 11.gün 278 15.gün 2742 19.gün 5800 çıktı bugünn bu sefer 2 katı artmamışş belli bi süreden sonra 2 katına artmadığını duydum betanın doğru mu yoksa bi sorun var mı sizce
Byzrmdn civcivimmm canim 5000 lerde bebek gorunuyor zaten bundn snra ultrasondan kalp atisidan cm olarak olcunlerinden anlarsin. Betayi kafaya takma
Tortilla civcivimmm degerlerın guzel canm zAten ılla 2 katı artcak dıye birsey yok %60 artmalı normal olması ıcın en az.
civcivimmm Tazeannebaba son artış beni biraz korkuttu aslında bakmıcaklardıda ben baktırdım 5+1 deyim şuan keseyide gördümm bugğn minicikk
civcivimmm Byzrmdn 5+1im keseyi gördümm minicikti ama artışın çok olmaması beni korkuttu bakmıcaklardı aslında ama ben baktırmak istedim 😔
Tazeannebaba civcivimmm canim hic takılma benim sadece iki kere bakıldı keseyide gormussun mis gibi biz gördüğümüzde nokta kadardı
Dilkk civcivimmm Canim degerlerin iyi kalp atisinida duyarsin Insallah Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Misssimsek civcivimmm keseyi gördükten sonra sıkıntı yok canım zaten bana bir doktor 1000 o geçtikten sonra düzenli bir şekilde artmaz önemli olan 1000 e kadar düzenli artması demişti . Hayirli olsun insallah