Ftmhmt Merhaba 27 haftalık hamileyim normalde doktor her hamile kan ilacı veriyor ama beni cok kötü yapıyor 2 haftadır icmiyorum ictiğim zaman kötü oluyorum. Kan değerlerim düşük çıktı acaba bu ilerde hamilelikte birşey olurmu 😔 baska me yapmam gerekiyor bilmiyorum
Sweetblonde88 Ftmhmt ilacınızı değiştirmek istediğinizi söyleyin. İlerleyen haftalarda daha önemli hale gelecek.
Nuraslanklc Ftmhmt bende ilk 1 hafta kullandım sonra geçen haftaya kadar kullanmamıştım 36. Haftamda tekrar başlamak zorunda kaldım doktorum bu değerlerle doğum yapamazsın kullanman lazım çok önemli dedi 😕keşke aksatmadan kullansaymışım diyorum
Nuraslanklc Ftmhmt ben ilaç kullanmayıp pekmez içeyim falan demiştim pekmezin faydası olmadı o ilacı kullanman gerek
Haticemre21 Ftmhmt ilacinizi degistirir belki adı ne ilacinizin. Bende kullanıyorum 3. Kutum olcak bennde acayip düşük kan degerim 31 haftadayım
Ftszgn Ftmhmt kan ilacini doktor bana biraktirdi,hematolog a yonlendirdi ondan randevu almak 1 ayi buldu ve o 1 ay içinde dogal beslenerek kan değerlerim demir oranim normale döndü, ayrica kan hapi da kabizlik yapıyor
Meltemtuncoz Ftmhmt Aynısı banada oluyordu feramat diye kan hapı vermişti o kan hapını içmek ölüm gibi geliyordu bana. Sağlık ocağındaki hemsireye söylemiştim bana kendisi ordan Vegaferon verdi cok iyi hiç dokunmuyor sağlık ocakları veriyor bitek
Ruhsuz Meltemtuncoz ben de vegaforanı mı kullansam ki, doktor feramat verdi bana da beni de kesin kabız yapar o sagolun bilgi verdiğiniz için
Eceveannesi Ftmhmt bnimde kan değerlerim çok düşük cikdi hatta rengim sapsarı bana günde iki kez iç dedi ben bir kez kullanıyorum ama dokunmadı yan etki yapmadi sukur
Meltemtuncoz Ruhsuz Feramat cok kötü ya kabız bulantı baş dönmesi cok yan etki yaptı bana. Ama dediğim gibi sağlık ocağın verdiği hap hiç dokunmadı cok şükür kahvaltıdan önce iciyorum aç karına sonra kahvaltımı yapıyorum sende bi dene canm onu
Ozgelin Merhaba benimde aynı mide bulantısı ağrı yaptı iki ilaç değiştim en son üçüncü olarak takviye gibi bişi verdi toz ağza döküyosun biraz pahalı ama kusturmadı en azıdan..tadıda kolalı jelibon gibi