Nurcan6148 tuuubaaa01 Bende 39+3 deyim sancilarim kasilmalarim oluyor.Belimin agrisindan duramiyorum.Doktorum cumaya kadar olmazsa sezeryan dedi ama.ne alaka.İlk dogumum 40+5 de olmustu normal.Baska bir doktora gidecegim.
Dmlakkayaa tuuubaaa01 benim de sancı açılma hiçbir şey yok bebek de kanalda değil doktor cumartwsiye kadar bekleyelim gelmezse doğumu başlatçam dedim haftam doluyor riske atmayalım dedi
tuuubaaa01 Dmlakkayaa suni sancıyla mı başlatacaklar doğumunuzu? Benimde 8ine kadar bekleyelim olmazsa sezeryanla alırız dedi
Dmlakkayaa tuuubaaa01 evet suyunu patlatırım serum veririz suni sancı veririz normal doğumu deneriz dedi olmazsa mecbur sezaryen artık yapacak bi şey yok dedi . Daha bebek kanalda bile değil :(
tuuubaaa01 Dmlakkayaa benim doktorum da direk normal yoldan gelmezse günü dolunca sezeryana alırız dedi hiç suni sancı veririz falan demedi
Aysenurgocmez Kizlar bende 37+3 haftalik hamileyim bel agrim oluyo arada bide bugun sabahtan beri akintim var beyazlisarili
Emellezel Aysenurgocmez kasıklarında ağrı var mı bende 37 yim belim çok ağrıyor kasıklarımda da arada sızlama gibi ağrı hissediyorum
Dmlakkayaa tuuubaaa01 hadi yA sen teklif et istersen canım suyunu patlatır suni verir dener yani direkt sezaryen dememesi lazım
tuuubaaa01 Dmlakkayaa pek riske girmek istemiyor sanırım, inşallah o zamana kadar kendisi gelir bebişin
Lindam Nurcan6148 canım 40’tan sonrası riskli Benin doktorum da 41’e kadar bekleriz dedi ama Bebek kakasını yapabiliyormuş iyi değilmiş. Öyle bir durum olurda bu kez acil sezeryan olman gerekirmiş. Biz de 39+5’iz şuan Doğum başlasın diye elinden geleni yap dedi.
Mhtapalp Nurcan6148 cnm benim doktorum beni 41 e kadr bekletti ve dün suni sancıyla doğuma aldı bebeğin kordon dolanmışti 2 kere ya dün gelmesem bebeğim tehlikeye girebilir di bence doktorunu dinle
Lindam tuuubaaa01 ben bugünden başliycam daha bugün doktor yap dedi. İlişki, sıcak suda oturma duş, yürüyüş, squat yapıcam. Hurma zaten yiyordum devam edicem
Hatice1017 Sema1994 Sizinle ayniyiz.Benimki kanaldami deilmi bilmiyorum.Kanala girdikten sonraki belirtileri nedir acaba???