elifztrk Arkadaşlar, hamilelik belirtileriniz nelerdi ve bu belirtileri hissettikten ne kadar zaman sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba :)
defnemila elifztrk Göğüs hassasiyeti ile başladı. Sonra belim çok ağrıdı. Ayağa her kalktığımda başım dönüyordu. En son midem bulanınca tamam dedim 😂 1 hafta kadar sonra test yaptım pozitif çıktı🌟
UraSsmom elifztrk Regl zamanım 5 gün geçtiğinde test yaptım çifti gördüm şükür 🤭 Sadece göğüs hassasiyeti olmuştu
mavisimm elifztrk Adet olmam gereken gun yumurtadan tiksindim. Esime bu yumurta bozulmus dedim tadina bakti hayir bozuk degil dedi ama bana cok kotu kokmustu, o gun suphelendim.1 hafta bekledikten sonra kan tahlili verdim kanda ogrendim.
elifztrk Minnos01 bende adetime 4 gün varken yaptım erken gebelik testi predictor early du.. ama negatif çıktı malesef.. bi ümüt adetimin geçmesini bekliyorum
Minnos01 elifztrk benimki silik cıkmıştı canım kan verdim sonra 2 3 haftalık olduğunu öğrendim adetin geçmesini bekle istersen Allah gönlüne göre versin
Minnos01 elifztrk seni cok iyi anlıyrm ben adetime 10 gün kala dayanamayıp yaptım cıktı oda allahtan😀
Valsss elifztrk goguslerim agriyodu adettendir dedim pazara gittim basim cok dondu hemen test yaptim silik cikti☺️
Cansu-27 elifztrk göğüslerim de hassasiyet ve kasık ağırlarımla başladı adetime 5 gün vardı test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonra şikayetler artınca adetime 1 gün kala Test yaptım pozitif çıktı çok şükür ilk göğüs hassasiyeti ve kasıklarda belde ağrı bunlar ilk belirtiler kuzu
elifztrk Cansu-27 inşallah benimde öyle sonuçlanır adet belirtileri ile birbirine çok benzediği için çok fazla ümitlenmek istemiyorum sonradan üzülmemek için