Ben 2018 mayısta 20 haftalık bebegımı erken doguma kaybettım 12 18 haftada kanamam vardı kesılınce ıse basldım o hafta kasılma stres ne olduysa sancılarım oldu vr kaybettım kurtaj oldum kanamalarım durmadı kansızlıktan ölmek üzereydim dr degerlerime bil bakmamiştı parça kalmıs ıcımde yenıden kurtaj oldum sonra kanserlı parca olabılır dıye benı strese soktu neyse ko oyle cıkmadı fılm cekıldım ve yapısıklık olmus 2019 kasımda hhıstereskopı oldum neyse ki onuda hallettım sonra enfeksıyonlar adrt duzenı bozulması yumurta gec büyümesi catlamaması 1 senedır ugrasoyorum ılk bebek normal olmustu ama şimdi sağlıgımdan oldum bırı pco ve yumurtlama tembellıgı var hafıf dedı bırı yok dedı 4 ay once klomen ve kost oldu ıkıaydır catşatma ognesi kullanıyorum buay 28 gunde buyudu yumurtam vucudum dengesızlestı bugunde adet oldum umutlu bekleyıs husran oldu yenı yıla umutsuz bır sekılde gırecegım 4 senelık evlıyım 29 yasındayım hamılr kalamıyorum kaldam da rahım agzı yetmezlıgı ve pıhtılasmam var kucagım alacakmıyım muamma benden daha uzun surede bekleyen olmayanlarda varır elbet ama sanırım ılk kez bukadar tükendiğimi hissediyorum dr a gitmek bile istemiyorum bebek kıyafetlerinin oldugu mağazaların önunden bılr kacar oldum artık 🤲 Herkese dua edıyorum umarım bızde bir gün mucizemize kavuşuruz