Masal5168 Kizlar benim 39+3 tu sanci felan hic biseyim yoktu.son kontrollere gelirken galiba heycandan tansiyonum yuksek cikti acile yonlendirdiler ordada idrarimda proteinmi ne yuksek cikmis seni yatiralim felan dediler bnde kontrol altina felan alcaklar sandim ne bilim cuma gunu 2 de hastaneye girdim girer girmez bana hemen suni sanci bagladilar kizlar tabi ben sok cikmak istesem birakmazlar azarliyolar gelip bi bakmiyolar ustumde hemen ameliyat önlugu flan bnde diyomki suni sancida bi damla 5 dkda bir damliyo bu ne sancisi yapcak diyom🤣demez olaydim ne cektim aksama dogru sancim agrilarim basladi tabi girer girmez andan itibaren alttan muayene basliyor kizlar sizde bunlari bilerek girin cok kotuydu bana gore cunku dogurana kdr 100 e yakin el attilar bana ve iyce icimde dolandirdilar.kmseyide almiyolar yanima devlet oldugu icin bi odanin icinde cumartesi sabah 7.30 a kadr dort dolandim yataktanda kaldirmiyolar yuruse insan belki rahatlar ama devlet cok ilgisiz bz ne dersek o demeye getiriyolar.doktorlarda sdce açilma icin bakmaya geliyor o yuzden tek basina sinirden insan agliyo agridan deliriyo suni sanci girdikce cok kotu oluyo kizlar ama allahtan 1 2 dk bi ara giriyo dinleniyo gibi oluyo insan snra tekrar yine ayni.nyse sbha kdr ıkıncam o aletleri tutcam diye her yerim mahvoldu son saatler bebek geldigi icin kaka baskisi geliyomus en kotusu o ztn ıkıniyom bu kakam nye cikmiyor diyo agliyom ilk cocuk olunca ne biliyim snra bi gldiler dogum basliyo dediler 10 cm de baslar dediler ztn bana o uuzden hc gelip bakmadilar.hepsi oturdu eliyle baya bakti acti size tavsiyem onlar doguma gelene kdr sıkıca o aletlere tutunup ikinin ben oyle kurtuldum yoksa olmazdi onlar bile masallah helal olsun cok iyi ikindigin icin felan diye seyttiler.snra hemen kesi atiyolar cunku 10 cnm le cikcak bisey degil hele kiloluysa cocuk daha cok keserler.snra bi ıkındim cocuk ckti kizlar bembeyazdi nye aglamadi dedm hmn aglar bkle dediler o araya hemn bi hemsire oturuyo plesenta cikarmak icin o cocuktan daha zor cikiyor bence.snra dikislerime basliycakti ki gerisini hatirlamiyorum kizlar ben bayilmışım eklem sivisimi ne gecirmisim galiba ben sbha kdr sesim cikmadigi icin kendimi zorla sanci ceke ceke nolcak ölmedigime sukrediyo annem gil.doktorlar hep kosusturmus gozumu actigimda annem vardi bana sorular sordular ama ben tam cvp veremiyom cunku bn hala cocugun ciktigi yerde kalmisim cocugunu getirelimmi dediler evet dedim 🤩onu getirdiler beyaz ve guzeldi hc kizariklik yoktu .sonra bide nolsun kizlar bana tamponu basmişlar bayilinca tkrar dikisler yapilcak dediler annem cikti ben tabi sok o tamponu alttan bi cektiler cok kotu ya hmn igne vurdular aninda dikmeye basladilar uyusan yerleri pek hissetmiyosunuz ama popo ya giden yer canli canli geciyor o cok kotu bide onu 2 ci kez yasadim ama bitince rahatliyosunuz kizlar hersey gecip gidiyo sdce dikisler zorluyo snraa.4 gundur hastanedeyz bkliyoruz bklm .sizde tedbirli olun kizlar bebege mama bile alin gidin bzmki acliktan baya kilo verdi sarilik ckti ona bkcklar smdide herseyden 3 tane fln goturun ben bi gun kalir hesabiyla bisey getirmemistim smdi esim uzaktan getirip goturuyo bska merak edip sorcaklariniz olursa cevaplarim.ben bekarliktan beri dogumdan korkuyodum kizlar cok korkutmuslardi cocugumda enox igneyle oldu.smdi kizimi gorunce o yasadiklarim hc geliyo sdce smdi onun sagligi iyi ciksa diye dua ediyorum allah olmayan hrkese nasip etsin.dogum ypcklarada kolaylik🤲🤗
Syst333 Masal5168 canım güle güle büyüt ama keşke okumasaydım iyice korktum şuan keşke doğum hikayeleri yazılırken biraz doğum yapacak anneleri düşünüp yazılsa
Bestte9989 Masal5168 Allah analı babalı büyütsün benim anlamadığım niye doğumdan sonra hemen dikmemisler tekrar aynı acilari yaşadınız anlayamadım devlet hastanelerinden daha da bı korkar oldum şimdi azarlama falan valla yolarim onu orda o halde sen kimsin azarliyosun aciz durumda olunca hemen saldırıya geçiyorlar sizin yerinizde olsam şikayetçi olurum sonradan dikis falan yok azarlama önce insan olmayı öğrensinler sanki hayrına yapıyorlar
Lilensa Masal5168 allah analı babalı büyütsün okuyunca bile korktum beni kesip biçecekler diyorum kendi kendime sürekli. Sen çok çekmişsin valla doğumun her şeklide zor bir hafta kaldı doğuma 😨
Masal5168 Syst333 bnce korkma cnm dogum sonra ki seylerden kolay geliyor cocugun saglikli dogsun gerisi o kdr kolayki saglik sorunlari oldumu onlari bile korkuyu bile unutuyosunuz😘
kaderkazanci Syst333 aynen katiliyorum sana sanki korku hikayesi okuyomusum gibi geldi zaten normal dogum dusunen gebelerin yuzde 90ı rahatlamak için okuyor bu hikayeleri ama dha beter oluyoruz bende dahil 😭😭😭
Masal5168 Bestte9989 ben bayılinca korkmuslar canim bsey olmus dye dikisi yarim birakmislar mecbur diger gune kaldi.tekrardan diktiler oda kolay dgl tabi sicagi sicagina olsa daha iyi geliyo😒
Adige09 Bestte9989 hayir ya her devlet hastanesi bir degil hatta sizin yalniz kalmaniz bile sacmalik burda sehir hastanesi ve kadin dogum hastanesinde odalar tek kisilik ve eş aanne girebiliyor herkesin gozu korkmuş devletten ama özeldeki müşteri sıfatından kurtulamiyorsunuz kullanilan malzemeler hep kısıtlı sonucta bir döner sermaye söz konusu kâr zarar hesabi yapiliyor özel hastanelerde kesinlikle tavsiye etmiyorum ✌🏾
Masal5168 Lilensa herkesinki bir degil cnm korkma ben ödlek biriyim ben bile dogurdum cocugunu gorunce o an bida dogurasin gelir🤗
2kizanasi Hikayeleri burda moral olsun, gaza gelmek için okuyoruz, gayet ürkütücü bir hikâye olmuş sizinkisi. Allah sağlık versin bebeğinize.
Syst333 Masal5168 İnşallah bizimkiler iyi geçer canım senin adına üzüldüm Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almaya nasip etsin diğer doğumların kolay olur İnşallah seninde 🤲
Mrym005 Masal5168 Ben zaten doğumdan korkuyorum bunu da okudum ve karar verdim bebeğim içimde kalsın orda büyütürum ben onu 😂😂
Masal5168 Mrym005 yok be korkma dogurmak kolay 🤣onlari bi anda unutyon bebegin ciktimi bu sfrde o iymi diye dusunup duruyon
asyaa15 Masal5168 canım gözün aydın öncelkle. Darısı bize olsun en kolayından. Walla devletten o kdr korkuyorumki dpgurmak sancı falan kolay gibi geliyor. Davranısları falan. Sürekli neden yatırıyoröar onu anlamıyorum asıl yürümen lazımki sancın artsın gelsin. Sancı geldiğinde bi çömelip rahatla yatarak sancı daha kötü kalktıgından haberleri oluyomuydu. Bilmiyorum benimde burda sadece devlet var ne özel nede sezeryan olacak biyer var. Mecbur gidecem ama o kdr da korkuyorum napacam bilmiyorum
Masal5168 asyaa15 kaldirmiyolarki cnm serum bagli oluyo bide cikmiyo yerinden ben onlar uzun sure gelmeynce kalkip egildim ikindim geri yattm yoksa yattgn yrde deliriyo insan agliyo o aciya ayaga klkmak az fyda ediyo.devlet hep ayni cnm ozelde insana gine bi davranis var buralarda zor
Gzrilknur Masal5168 geçmiş olsun büyük talihsizlik yaşamışsın. Bende şehir hastanesine gidiyorum. devlet hastaneleri öyle ama şehir hastanesi özenli. Doğuma az kaldı. Keşke okumasaydım dedim valla 🥴😳