Sumeyradem_06 Hamile bayanlar. Hamile olduktan sonra horlama çıktı ortaya ama ne yaparsam yapaym horluyorum sizinde böyle olanınız ve çözüm bulanınız varmı. Çözüm bulmak istiyorum 🤦♀️
UraSsmom Sumeyradem_06 Sırt üstü yatmamaya çalışıyorum yatarsam horluyorum 🤦🏻♀️ İnşallah doğumdan sonra geçer 🤲🏻
Merve_osman Sumeyradem_06 eşime üzülüyorum adam horlamamdan dolayı uyuyamıyorum artık dişi aslanım deyip duruyor o derece kükrer gibi horluyormuşum rahat uyuyamıyorsun diye bana üzülüyor bende ona 🙄
NisaMomy Sumeyradem_06 benim bu aralar burnum tıkalı çok horluyormuşum 🤣 eşim dalga geçiyo babamı geçtin diye🙈 olur böle şeyler napalım yani 🤣
Sumeyradem_06 UraSsmom sağa sola sırtüstüde yatsam degisen bsey yok çok sıkıkdm bu duruumdan eşimde rahatsız
snil Merve_osman Ay güldüm istemsizce 😂😂 Benim burnumun içi akşamları şişiyor uyurken tamamen tıkanıyor kanıyor vs kan basıncı arttığı için normalmiş. Ben de çok horluyormuşum 🤭 Eşim çok nadir horlar ama ben sanki o da horluyormuş gibi onunla dalga geçip ortamı nötrlüyorum 😂😂
Sumeyradem_06 Merve_osman banada diyor horluyosun diye uyuyamıyorum hatta gece uyandırıyo beni ama nafile gene devam
NisaMomy Sumeyradem_06 takma kafana canım iki canlıyız olur böyle şeyler. Organlarımız bile yer değiştiriyor. Doğumdan sonra geçer mutlaka stres yapma kendine.