Glyldz Kizlar bn 14+6 gunluk hamileyim sol bacagim ve iki kolumda ellerimde surekli uyusmalar oluyo ilk gebeligim tecrubesizim normalmi bu uyusmalar yoksa dr a mutlaka söylemelimiyim ??
Roji Aslına bakarsan normal, vücudun bunu ilk defa tecrübe ediyor bütün kimyan değişiyor ve tepki olarak bin türlü farklı reaksiyon gösterebiliyor ama tabiki dr bunu kontrole gittiğinde iletmelisin
Glyldz Benhepbeklerim bilmiyorumki dr kiza bnziyo demisti net birsey demedi tabi gstermiyo dedi yarin gdicem bklim ne diycek
Roji Glyldz bebek vitaminini senden alıyor ya sende eksikliği başlamıştır belki de onun etkisi olabilir korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum yarın sormayı unutma tabi
Aysenurtsr 4.5 aylik benim de kramplarim basladi ayak parmagim ve baldirima giriyor. Gecmekte bilmiyor 😫 Surekli ayakta kalmam da etkiliyor benim calistigim icin.
Glyldz Aysenurtsr canim calismiyorum bn ama ev isi yapiyorum surekli bi dinlenemiyorum adam akilli sende dikkat et kndine bn yarin dr uma srucam eger genel birsey soylerse sanada soylerim