2534 Ya bişeyi çok merak ediyorum yenidoğan bebeğin yatak sertliği nasıl olmalı beşik baktığım yerdeki adam zaten yumuşak olmamalı dedi nasıl olmalıdır
Sweetblonde88 2534 bütün okuduklarım ve ciddi magazalarda ki danışmanlar yeni dogan omurga gelişimi için sert zemin tavsiye ediyorlar yumuşak diyen hiç duymadım
rabia22 2534 biz beşiği aldığımız yerden yatağını da aldık ortopedik bebek yatağı aldık kalın ve gayet güzel sert yada yumuşak olması gerek diye bi şey duymadım
Kizkalesi 2534 çok yumuşak olmayacak yatağı, ben yorganını iki kat olarak beşiğe koydum direk yatak da soğuk olur diye düşündüm
Happyprincess Sert olmalı. Şöyle düşünün babynestler gibi yumuşak pofuduk bi yatak olmayacak. Zaten beşik için yatak alacaksınız gittiğiniz yerdeki personeller yardımcı olur.
Bsecill Erenveannesi yün yenidoğanda alerjik sorunlar yaratabilir ilk 1 yıl önerilmiyot yün olan şeyler
2534 Bize yatak gösterdi adam bana sert geldi ama internette de araştırdım öyle olması gerekiyormuş bebeğin gelişimini destekleyecek orta sertlikte yatak seçilmeliymiş
Bsecill Erenveannesi genel kaynaklarda yazan bu eğitimde söylenende buydu ama doktorunuz önerdiyse birşey diyemeyeceğim