Duyguslabebegi Merhaba arkadaşlar 13+5 haftalık hamileyim ara ara vajinamın içinde ağrı hissediyorum çok uzun sürmüyor ama kendini de hissettiriyor yani... neden öyle oluyor ya aynı durumu yaşayan oluyor mu?
pyymamm Duyguslabebegi büyüdüğü içindir ama doktorunuZla görüşmenizde fayda var . Benim doktorum ağrın var mı ağrıları sevmiyoruz derdi ilk günlerde hep
Zoryolculuk Duyguslabebegi bende 13+6 yim ayni sekilde bende 12 haftada yasadkm.canim vajinal zonkluyo bisey cikacakmis gibi hissediyodum doktorum bebegin buyudugu icin olabilecegjni soyledi artik bu tarz siddetli olmayan agrilara alismak lazm 2 3 gun surdu daha sonra ara ara olup kesildi sukur
Hiranuuurr Bende 6+6 haftalığım bende de oluyor bazen çok sık değil ama saniyelik ağrı giriyor ben bebeğe yoruyorum büyüyor gibisinden yani hayırlı ve olumlu düşünmeye çalışıyorum bir şey olmaz Allah ın izni ile inşaAllah 🤲🏻🌹
Duyguslabebegi Hiranuuurr amin inşallah 🙏🏼 Ben doktora sormuştum doktor da aynisini söyledi ama işte bazen insan korkuyor ihmale sebebiyet vermemek için