Bsrasntrkk Erdem hastanesi düşünüyorum. Bana en yakın o hastane. Ama fazla bilgim yok. Bu tarafta olan varsa yardımcı olabilir mi ?
s_s_y Bsrasntrkk merhabalar, ben çamlıca erdem hastanesinde şükran hanıma gidiyorum. Çok ilgili tatlı bir doktor. Henüz doğum yapmadım ama forumda şükran hanımda doğum yapan bir hanımefendi çok memnun kaldığından bahsetmişti.
Gzdnz Bsrasntrkk Tuğba ipek kutlay. Santralde özel muayenesi var. Doğum için anlaşmalı olduğu hastaneler var. İstediğin anda ulaşabiliyorsun cebi hep açık ve hep geri dönüş yapar. Tek kelimeyle mükemmel bir doktor. 4 senedir ona giderim her bişey olduğunda.
Hacercaner Bsrasntrkk çamlıca erdem hastanesi ve Tülay Kaya gidiyorum cok memnunum cok ilgili guler yüzlü telefon numarasini veriyor ilgisi cok var hem kendisi hemdi yanindaki asistani öyle cok guler yüzlü gitmenizi tavsiye ederim 😊😊
Eda14 Çamlıca mı çakmak Erdem mi? 1.yi çakmak ta yaptım Fatoş özlem Yıldırım’da şimdi Çamlıca Erdem’de Tülay hanıma gidiyorum
Zeynepvefaannesi Eda14 bende Fatoş Özlem hanıma gidiyorum, doğum İçin kararsızım siz memnun kaldınız mı?
Bsrasntrkk Eda14 çakmak erdem düşünüyorum. Aslınsa çamlıca erdem adalet hanımı düşünüyordum ama hastanenin genel yorumu iyi değildi kararsızım
Eda14 Zeynepvefaannesi ben 9ay boyunca çok memnundum gerçekten gönül rahatlığıyla gittim ama daha en başında Doğuma gelip gelemeyeceğini sormuştum ve geliceğini söyledi ve 9ay sonunda gelmedi ve ben. Kalp hastasıyım riskli gebe oluyorum normal doğurdum kontrol altında olmam gerekiyordu 2tane nöbetçi dr değişti kimsenin kimseden haberi yok.çok zor oldu sonuç olarak 9ay için okey ama Doğum da yaşadıklarımdan dolayı Allah’a havale ettim onu.doğum mesele değil derseniz bilgisine güvenebilirsiniz.
Zeynepvefaannesi Muane için çakmak Erdem hastanesi Fatoş Özlem hanıma gidiyorum çok memnunum 🤗 doğum İçin araştırma yapıyorum inşallah güzel insanlarla karşılaşırız 🙏🏻
Zeynepvefaannesi Eda14 öncelikle geçmiş olsun, bende ondan korkuyorum bi dünya para vereceğiz bide üstüne ilgisiz olacaklar çok kararsız kaldım doğum için
Sumeyyeak Lanet ötesi bi hastane ya da doktor mu demeliyim bilemedim Ayşe diye biri girdi dogumuma kendi doktorum girmedi hiç bi alet yok dogru düzgün iyi değil önermem pişmanlık benim için dogumdan sonra iyileşmem 2ayı buldu yanlış dikimden dolayı
Eda14 Zeynepvefaannesi teşekkür ederim, yani tamamen şans işi aslına bakarsan ben öyle anladım artık o gün ki dr hemşire ebenin ruh haline göre değişiyor ilgi alakalar. Çok çok iyi biyer olmadığı sürece 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyler. Allah yardımcımız olsun gerisi hikaye artık
Ozgeee93 Ben de Çamlıca erdem Tülay kayaya gidiyorum. Çok ilgili, sakin, güler yüzlü. Ben de doktorumu çok seviyorum 💕 inşallah doğumum da güzel geçer 💕