berfnkya Sİzde de nefes alamama bunaltı içiniz sıkılıyor mu çok kötü oluyorum 13,5 haftalık hamileyim depresyondayım nasıl geçer
Esraaydn21 berfnkya valla bende o haftalar öleydım cok kotu gecmıstı benım sureklı halsızdım uyumak ıstıyodum gextı cok sukur sabret
__kubragokce__ berfnkya Bende aynı durumdayım. Hamilelik bir hastalık değil. Normal hayatınızı yaşamaya devam edin diyorlar ama hiç öyle olmuyor. Her hafta her gün bir yerim ağrıyor midem bulanıyor başım dönüyor. Sürekli halsizim işe gidemiyorum. Sanki hayattan koptum.Hiçbirşey yapmak istemiyorum
ik0 berfnkya Bende de 20.haftalarda çok olmuştu.Yanlız ne zaman kötü olsam tansiyonumada bakıyodu eşim ve hep yüksek çıkıyordu.☹️
Zeh1 Bendede aşırı sinirlilik oluyor çok gerginm anlamsz bu süreç hassas bir süreç hormonlardan kaynaklı
berfnkya __kubragokce__ Benim ki halsizlikde değil böyle içim sıkılıyor bunalıyorum yerimde duramıycak hale geliyorum o kadar kötü bişey ki
Zemine11 berfnkya o anlarda derin nefes al çıkabiliyorsan açık hava ya çık ve sakinleşip geçeceğini düşün umarım çok çabuk atlatırsın
berfnkya Zemine11 Teşekkür ederim 🙏🏼 O anlarda çok hal ve hareketlerime kontrol olamıyorum ama deniycem
ik0 berfnkya Tansiyondan dolayıda öyle olabilirsin.Herşeyi hormonlara yüklüyoruz ama seninde en azından aklında bulunsun.Ama evet süreç olarak çok zor bir süreç.Allah yardımcımız olsun🙏🏼Güzel şeyler düşünmeye odaklan mesela bebeğini kucağına aldığın anı.Gözlerini kapatınca hayal kur emin ol çok iyi geliyor🍀