Umutgurur 39+4 um 5 6 gundur aşiri mide yanmam var eskiden bu kadar deyıldı uzun bir zman yoktu aslında bu kac gundur mide yanmam boqazıma vurmuş durumda aşırı yanıyo neden acaba bu haftada neden tekrar baslar kı benim gibi olan varmı
Slnbsr Umutgurur ben beeeennn gece uyanıyorum resmen. Dik yatıyorum ama fayda yok müptesel gibi reni duo ile geziyorum şurup o rahatlatıyor
Alparslnbuss Umutgurur 6 haftadan doğurana dek yandı midem o yemek borumu midemi kesip atasım geldi bir de bende hamilelik öncesinden reflu gastrit vardı
Aysun557- Umutgurur mide reflüsü doktoruna soyle bir surup birde kapsül veriyor unutuyorsun artk o hastaligi ben 2 ay cektim bu sorunu en son duzeldm ilaclari alinca cok sukur
Umutgurur Slnbsr ya bende şurupta yok çunkü hamilegımn basında hiç bu kadar olamıstı bir iki kere olup bıtmıstı bende almadıqm ama bu kaç gundur ymın edrım oluyorum sanki🤔😏
Umutgurur Esmeler ewet girmiş aslında 38+0 da gitim leğen kemiğine girmiş dedi doktor hareketleri hep alt tarafta anlamdm aşırı yanıyo yok boyle bısey anlamıyorum😏
Esmeler Umutgurur hafta olarak aynı sayılırız. Ben hiç mide yanması problemi yaşamadım ama benim bebeğim hep aşağıdaydı. Ona bağlıyorum
Slnbsr Umutgurur hiçbir zararı yokmuş bebeğe doktor öyle dedi istersen eczaneden al rahatlatıyo cidden bendede ilk zamanlarda yoktu 35. Haftadan sonra başladı. İçimde sanki alev topu var
Fergogce87 Ayvaya limon sık üstüne de kuru kahve serp biraz canım ii gelio aynı zamanda kefirrr benm kurtarıcım bende senin gbiyimm ama bunların sayesinde rahatladım çok şükür ☺️
Nghnkrmzrk Canim pronat şurup al cok ise yariyor hic yanma olmuyor cok rahatlar sin evde naparsan yap tekrarlıyor şurup keisn
Nefesveannesi Saat 3 ve mide yanmasından dolayı ayaktayım. Özellikle yatınca geliyor deli oluyorum ne uyku kaldı ne düzen. İnşallah doğumdan sonra geçerde rahatlarız
Reyhan_boztoprak Renni duo yoksa karbonat iç kuzum o şurubun içinde de karbonat var zaten bi tatlı kaşığı su ile iç rahatlatıyor anında bende aynı durumdayım 39+1 Allah hepimize kolaylıklar versin 💕
pelinsss İlk hamileliğimde 2. Ayda mide yanmam bir başladı teee doğurana kadar 🙈 evde şişe şişe reniler diziliydi 😁 çantamda, elimde, baş ucumda her yerimdeydi 🤪