Hzr_7714 22 haftada girdim. Tup bebek ve kasilmalar erken basladi rahim kisaligim var derken doktorum girmemi istedi ama toco denilen seye bağlamislardi sadece yani kalp atisini dinlememisti nstde ondan sonrasinda 2-3 haftada bir olarak girdim
Kayraruzgar Tusubasa ben 35 +1im daha hiç girmedim cuma yada cumartesi gitcem ama girermiyim bilmiyorum ultrasondan takip ediyorum gerekli görürsem göndericem demişti doktorum ben sorduğumda
Tugba_O Tusubasa ben ilk 33. Haftamda girdim ve artik her hafta nstye gireceksin dedi doktorum muayeneyi de 2 haftada bir yapiyor
Tubitupp Tusubasa aynen öyle sağlıklı alalım da kucagımıza ben de nst ye çok takılmadım. Ama bende de erken doğum riski vardı ciğer geliştiricinin konusu bile geçmedi ondan dolayı acaba diyordum şükür 37 ye gelebildik
Tusubasa Tubitupp sağlicakla alalim canim kucağimiza insallah 😍 soz konusu evlat olunca her detayi düşünüyorsun :)
Minikmucizem_ Tusubasa 33 te girdim. 2 hafta sonra gel dedi bidahaki gittigimde 1 haftaya dusurecekmis
GMZDGS Tusubasa 1 ay sonra demesi saçma bnde 35 de girdim ama 2 haftada bir gidiyordum kontrole 1 ay sonra zaten dogum gelmiş oluyo sen 2 hfta snra gt sancım vardı ondan bir muayene olim dye dusundum de 😁😁
Tusubasa GMZDGS gittiğimde dayanamadin mi filan diyor işin garip tarafi tam 1 ay oluyor oyle gitmiş oluyorum ilaçlarim bitiyor yaniii 😍 o sekilde gitsem ne yapar acaba 😍
Yesim_Ikra Tusubasa 25. Haftada hareket etmiyor diye gittim ve soktular NST ye dinleyemeyebiliriz dedi ama kalp atışlarını duydum şansıma o kadar erkende olsa şükür 😍
NERDOGDU Doktor beni 34. Haftada çağırdı nst için. Ben randevu bulamadığım için 35+4de gittim. O zaman girdim nstye. Perşembe günü kan sonucu göstermeye gidicem bakalım ne zaman çağırıcak.
nursan1 Tusubasa bende 32+6 da gittim doktorum nst çekil öyle gel dedi hatta artık direk nst çekip daha sonra yanıma gel dedi. Artık haftada bir geleceksin dedi yarın 10 gün olacak ve yarın gidecem inşallah🤲😊
GMZDGS Tusubasa o zaman doktorunu değiştir dayanamadınmı ne demek 1 ay sonra artık 37.hafta ve dgum haftaları baslıyo zaten