EymenTuana Kızlar demin yarım pozisyonda uzanıyodum birden iki gögüs aramda sanki su gibi bisi fokurduyomuscasına hissettim kalbimmi pek algılayamadım böle yasıyan varmı? Tansiyon baktım hemen normal kalp atıs 89 midemde olablr mi veya bu durumu yasayan varmı böle bisey ?
Esraaydn21 EymenTuana hani son aylarda goguslerden süt gelmeye baslıyorya hafıf hafıf goguste bi sızı oluyor belkı onla alakalıdır
Ozlem29 EymenTuana inanki ben kaç kez öyle sanıyorum ve arttıkça piskolojim bozuldu strese bağlı olabilir benim ki öyle ve hamilelik etkiliyor çok fazla kaçıncı haftadasın gerçekten karnım büyüdüyse de olur canim
ayseenur Ben 36. Haftada karnım kasıldıkça kalbimde Bi ağrı hissetmeye başladım, acile gittim ama bişey çıkmadı, arada oluyor ama normal bişey galiba
Ozlem29 Esraaydn21 ilgisi yok tarif ettiği şey ekstra atım bi anda dinlenirken vs olur hamilelikte olabiliyor benim öncesinde de vardı paniğe bağlı olarak zararsizdir
Ozlem29 EymenTuana erken değil canım kalbin fazladan kan pompalıyor hormonların değişiyor stres seviyen artıyor filan onla ilgili
Esraaydn21 EymenTuana benımde mesela bazen gogsm kalbım arası bıseyler oluyor anlamıorm normeldir dedm gectım :)
Fazilet2232 Dün geceden beri fokurduyo benimki🤷♀️ Üşüttüm midemi sizinde öyle olabilir belki aynı dediginiz yerde fokur fokur oluyo