Ebrars Kızlar 23. Haftamdayım. Kalçamdan bacağıma birleşen yerde zaman zaman kemik ağırdı gibi ağrı oluyor. Ayrıca yürüyüşümü bile engelliyor, kasılıyor. Bunu yaşayanlar var mı acaba?
Busemasalpoyraz Ebrars ah canim bende senin gibiydim ve suan 34 haftalgm inan bana suan saga sola donemiyorum 😃 bazen yeri geliyo esim kaldiriyo bacagmin agrisindab felc oldm saniyorm
_kubranurr_ Ebrars ben 26+6 günlüyümbendede aynı durum sagım sol tarafım curudu kolarıma bıle agrı cokuyor 😏oglum saglıcakla gelsin🙏🏻
Mervee58 Ebrars eğerki kalçanıza batma şeklindeyse ve yürümede zorluk çekiyorsanız muhakkak doktorunuza danışın ben aynısını yaşadım kalsiyum ve d vitamini içeren ilaç verdi çok şükür çekti
Emineyavuz_53 Ebrars bende aynı durum 34 haftalığız . Sola yatmaya özen göster . Benim dr um muz ve ceviz ye dedi .
Toprakkkk Benn malasef aynı durumu yaşıyorum 23.haftaya giriyoruz hamileliğimin başından beri bu durumu yaşıyorum biraz iş yapsam veya yürüsem tutuluyorum yatakta dönemiyorum bazen o kadar kötü oluyor ki felç oldum sanıyorum hiç bir şekilde hareket edemiyorum 🤦♀️🤦♀️
fatma1993 Toprakkkk zor ama uzulmeyin hamilelerin cigunda oluyor hele is yapinca artik oldugun yerde heyken gibi kaliyorsun.