Annnnneeesss Anneolmak_ yanlış tedavi önerdi bana dış gebelik geçirdiğim zaman ve tabiki yanlış önerdiği tedaviyi yapmadım beni birde psikolojik olarak yıktı soğuk kadın
Anneolmak_ Annnnneeesss Evet gerçekten çok soğuk bir kadın yani ben sormadan birşey söylemiyor sanki zorla konuşuyor istemsiz istemsiz bende farkettim de bebeği görünce onun suratını unutuyorum😂
Utayturku NurseB Pendik medipol üniversitesi hastanesi açılmış canan hanım diye biri varmış çok önerdiler. yorumlarıda iyi orada detaylı sordum hemde doktora görünmek için 387 tl detaylı canan hanım muayene 70 tl
Annnnneeesss Anneolmak_ asla tecrübeli doktor değil canımızı emanet ediyoruz sonuçta ben tesadüfen kürtaj oldum o kadına ama bilseydim böyle bir doktor olduğunu asla kürtajımı ona olmazdım
Annnnneeesss Feyzzzz asla o kadınıda tavsiye etmiyorum 4-5 cm lik çikolata kistimi nasıl göremez !!! Bu doktorlar nasıl okumuş nasıl tecrübe edinmiş
busrasahinn ayseakcura yani ayda bir kontrole çağırıyo onuda 15 gün önce alıyorum ama acil bi durum olursa gidip sekretere soyluyosun bi kağıt veriyo kayıt actiriyosun muayene oluyosun
Ulkunur Kzlar detayliyi perinatolog yaptgindan emin olun bende aradm pendikte bir kac yeri 250 tl diolar ama radyoloji uzmani. Yapio
Meltemtuncoz busrasahinn Bende tolga beye gidiyorum. Bence gayet ilgili bi doktor kaçıncı haftasınız :)
busrasahinn Meltemtuncoz aynen bu sene daha çok memnunum kendisinden 15 aylık oğlum var ondada tolga beye gitmistim 😊 13+4 sen
busrasahinn Meltemtuncoz yok marmarada yaptırmıştım ben oglumda perinatolog doktor bakıyo orda hemde ama randevu almak biraz zor ordada kadın doğumdan randevu alıp istiyorlarmış bu sene oglumda kadın doğumdan randevu almadan direk ultrasona girmiştim
Meltemtuncoz busrasahinn hm anladım canım bende marmaradan aldım randevu kadın doğuma detaylıyı söyledm randevular dolu dedi yaptıramadm kaldm öyle. Smdi 21+5 haftalık oldum tolga beyede 21 ocakta randevum var