Merveeex Kızlar merhaba bir sorum olacak adet olmadan bir gün önce ilişkiden gebelik oluşur mu hemen ertesi gün adet olmama engel olur mu yani ??
Sedley Merveeex adetten öncede hamile kalan oluyor diye biliyorum ama adet olmaya engel olur mu bilmiyorum.
Sweetblonde88 Merveeex olmaz söylediğiniz sey imkansız. Yumurtlama zaten saglıklı bir kadında 12 13 14. Günler oluyor ortalama. Döngüsü 28 gün diyelim. Yarın adet olacaksanız 27. Gün Yumurtlama çok mümkün bir şey değil.
Deletedmom0093 Sweetblonde88 Yumurtlama tarihleri değişir ki kisiden kisiye,ben adetim bittikten 4 gün sonra hamile kaldım. 12,13,14. günler genel tarihler bunlar. Ve adetim gün şaşmaz 28 günde bir olurum,sağlık sorunum hiç yok yumurtalık,rahim vs...
Sweetblonde88 Deletedmom0093 27. Gün Yumurtlamazsınız ama değilmi. Beraber olsam bir gün sonra adet olmaz mıyım diye sormuş.
Deletedmom0093 Sweetblonde88 Bu konuda bilgi verecek durumda değilim fakat adet döneminde bile yumurtlayan kadınlar olduğuna dair bir yazı okumuştum kendi durumumu araştırırken.