Aldu Bebek hareketleri nasıl oluyor? Ben biraz biraz bir şeyler hissediyorum. Ama gaz mı guruldama mı bilmiyorum. Bu yüzden tecrübeli annelere sormak istedim.
pyymamm Aldu ilkte bagırsak hareketi gibi oluyor zaten ama tam vurdugu zaman onun hareketi olduğunu kesin anlıyorsunuz
Ceylan35 Aldu damar gibi atıyordu sürekli bı noktada sonra o sert tekneye bırakıyor yerini tekme yiyince anlıyorsun 🤣🤣
Sweetblonde88 Aldu iki gebelikte de 20 haftadan önce hissetmedim. İlk gebeliğimde direkt pıt pıt tekme hissettim. Bunda böyle oltadaki balık çırpınması gibi hissederek basladı. Seyirme gibi de oluyor merak etmeyin anlayacaksınız onu 🌸
Netdlxx Medinedundar En alt kasık tarafında içeriden vurma oluyor. Acıtma falan yok ama. Böyle pıt pıt atar ya aynı öyle. İlk zamanlar bu şekilde ama 7. Aydan sonra özellikle karnınızın haraketini karşıdan görenler olabilir 😄 Tekmeleri ile baba adayını uyandırabilir 😄
Aldu pyymamm valla ilk de bağırsak hareketi olunca ben anlayamam ki anlamadım da ben sert bir tekme atarsa anlarım. Böyle biri parmak ucu ile hafif dokunur ya omuzunuza öyle oldu karnımda bir şey.
Aldu Ceylan35 valla ben çok küçük bir dokunuş hissettim bugün. 19 haftalığım böyle karnımın orda ama sonrasında iyice odaklandım gaz sancısı olsa hem rahatsız ederdi hemde devam ederdi. Öyle de değildi. Bilemedim. Bir heyecanla bekliyorum da.
Hdn Aldu Canım bence doğru anlamışsın hayırlı olsun bebişini duymuşsun.Benim de öyleydi ilk gaz sancısı mı dedim.Fakat ayırabiliyorsun.Şimdi 30 +1 deyim bumbumbum içimde çok şükür.Hatta tekmeler dışardan bile farkediliyor.
pyymamm Aldu cok güzel tanımlamıssınız aynen öyle cidden hafif dokunulur gibi oluyo bağırsak hareketi gaz gecmesi gibi olup yerini dokunmaya bırakmıs olcak o zaman anca emin olunuluyo ben 20. Haftamda anca emin oldum
ozlem_1990 Pıt Pıt atıyor içinizde küçükken, benim ikinci çocuk, 18+4 hissediyorum. Büyüdükçe göbeğiniz komple inip çıkıyor gözle görülür oluyor
Aldu ozlem_1990 hissetsem keşke pıt pıt diye bazen diyorum ki herhalde onun hareketleri ama kararsız kalıyorum sürkeli. Bir dokunuş gibi karnımda bir şey hissettim acaba o muydu diyorum
Aldu Hdn ya çok şükür inşallah bende öyle hissederim. Böyle ortam sessiz sakinken daha fazla hissediyorum. İnşallah bende bebeğimin hareketlerini biran önce öyle hissederim
Hdn Aldu Ben hamileliğimi bebeğimin hareketlerini hissedene kadar çok mutlu geçirmedim Annemi ve babamı arka arkaya geçen sene kaybettim.Muhtemelen bu yüzden mutsuzdum.Ama size çok ilginç birşey söyleyeyim.Ben bebeğiyle konuşan anne adaylarından değildim saçma geliyordu.Taki az kımıldadığını farkettiğimde hadi oğlum anneye bir tekme at bumbum yap dediğimde tekme atana kadar ☺️işte bu bir mucize ve Allahın sadece bize bahşettiği bir mucize.Sizin de bunu hissetmenize az kaldı 😘
Misssimsek Biz daha çok küçüğüz hareket etmiyoruz ama Annem karnimda balık var sanırdım der suyun içinde balık yüzer gibi hissetmiş beni ilk. Bakalım biraz nasıl hissedicez 🙈
Netdlxx Aldu En alt kasık tarafında içeriden vurma oluyor. Acıtma falan yok ama. Böyle pıt pıt atar ya aynı öyle. İlk zamanlar bu şekilde ama 7. Aydan sonra özellikle karnınızın haraketini karşıdan görenler olabilir 😄 Tekmeleri ile baba adayını uyandırabilir 😄