Eken Maltepe çevresinde yaşayan hamileler nasılsınız🥳🥳🥳 Hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Nasıl geçiyor süreç 😍😍😍
Hifafethi60 Eken merhaba bana bir doktor önerebilirmisiniz eşim asker yeni taşındım ve halaa doktor arayışındayım
Tanem0105 Eken Toprak hastanesine gidiyorum yeni adıyla maltepe medical park hastanesi oldu doktorumdan çok memnunum
SusamTanesi61 19+4 olduk. Maltepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum en başından beri. Evimize de 10 dakika arabayla. Hastaneden ve doktorumuzdan çok memnunuz :)
Hifafethi60 SusamTanesi61 bir iki kişi daha önerdi fakat hastane doğum ücretleri çok yüksekmiş sanırım bilginiz varmı ?
SusamTanesi61 Hifafethi60 2019 için genel anestezi ile sezeryan fiyatı 4300dü. Bu sene için öğrenmedim. Randevum 20gün sonra. Muayene ücreti de biçok hastaneye göre yüksek ama doktorumdan çok memnunum o yüzden bi şekilde halloluyor.
Hifafethi60 SusamTanesi61 çok teşekkür ederim bende hafataya randevu alacam bakalım bizde memnun kalırız umarım
Hifafethi60 Ben bu cumartesi maltepe ünivertesinde aygen hanıma gittim ve söylenenin fazlası var eksiği yok memnun kaldım