busepp herkese merhabalar 27 haftalık hamşleyim sizce ne zaman alışverişe başlamalıyım ? sizler ne zaman ne alarak başladınız :)))
Happyprincess busepp 20 li haftalarda başladım. Indirimleri kovaliyordumm. Şuan 28 haftaligim hala var eksikleri ocakta tamamlamayı düşünüyorum. Indirim buldun mu kaçırma derim
kitapkurdu busepp 18 de başladım büyük kısmı bitti geri kalanı ananesi alacak 😍bebek arabası beşiğe kadar aldık
Kbrbydk busepp bende 29 haftalığım ama yeni yeni başladım erken doğum riskimiz vardı. Kıyafetleri yariladik. Ocakta da odasını arabasını beşik olayını halledecez inşallah. Sonra yine ufak ufak bakım ürünleri eksikler filan.
Bkta 32.haftadayım 2 hafta önce ufak ufak netten bir şeyler almaya başladık hayırlısıyla sağlıkla kullanmak nasip olsun 🙏
Sevincakarsu busepp 30 da herşeyini aldım yıkadım utuledim bitti Birtek benim kiler kaldı canım şuanda 32 haftalık oldum
ayseakcura busepp cinsiyetini öğrenir öğrenmez başladım.. kapı süsü tulumu kıyafetleri bebek odası vs vs... daha bitmedi
Elif_sahra60 busepp cinsiyetini öğrendiğim an başladım😁bence sizde başlayın yolu yarılamışsınız saglıkla güzellikle gelsin bebeginiz🙏👼