Sldlf İyi akşamlar güzel hamişler. Adet gecikmem 1 yada 2 gün oldu. Değerim 132 çıktı. Sizlerin bu dönemde nasıldı değerleriniz. Doktorum kesenin bir hafta sonra görülebileceğini söyledi. Sizlerin ne zaman görüldü.
Berfff2 Sldlf adetim gecikmeden adet günü test yaptım iki çizgi cıkınca direk kan verdim 232 gibi bişey cıktı ben tabi hemen doktora gittim doktorda sana dediği gibi göremeyiz şu an yine test yaptır 2 gün sonra 2 ye katlarsa gel keseyi görürüz demişti
Sweetblonde88 Sldlf 1 gün gecikmem vardı 249 cıkmıştı. 5+1 de kese 6+1 de kalp atışı aldık yüksek degerler olabiliyor. Bu kacıncı gün ilişkiye girildiği. Üzerinden kac gün gectiği ile ilgili değişiyor. Ultrason da iki kese görmeden ikiz mi fikri çok saglıklı değil. Hayırlı olsun 🌼
Sldlf Berfff2 ikinci gebeliğim nasip olursa 🙈 kızımda adet günü yaptırmıştım test 45 çıkmıştı. Bu biraz daha yüksek olunca ikiz mi acaba diye düşündüm bi an 🙈😁
Mom46 Bnm kesem tam 6 haftalıkta göründü 7.haftada kalp atışı dinlendi 900 küsürdü değerim tabi bu kişiden kişiye değişiyor bazen geç döllenme olup kalp atışının ileri haftada duyulduğuda oluyor ☺️
Mom46 Sldlf aynen öyle canım bir o kadar heyecanlı bir o kadrda zorlu bir süreç çok şükür ben o ilk 3 ayı atlattım şuan 20 haftalığız☺️
MzyynSrctn Test yaptırdığı da 7000 küsür değer çıkmıştı. Doktora gittiğimizde keseden emin olamadı doktor. 1 hafta sonra gittiğimizde kesin gördük ve kalp atışını duyduk. 12+6 yız şükür 🙏