Dilaemrh Bu iki üç gündür karnımda kalp atışı gibi tık tık tık durdurak bilmeden atıp devam eden birşey hissediyorum, hareketlerden farklı bu. Bunun nedeni nedir yaşayan var mı? Bu arada 34+3 haftalığız.. İyi akşamlar güzel anneler🙋🏻♀️🐣
Ozlembjk Dilaemrh hıçkırıyor bebeğin canim bebeğin cigerlerinin geliştiğini emme refleksinin geliştiğini gösterir iyi biseydir yani 😍😍
Tazeanne0134 Dilaemrh geçer kuzum benimde oluyor pıt pıt son zamanlar da daha büyük oldukları için daha net hissediyoruz hepsi bu yoksa en 10lu haftalarda başlarlarmış yoksa 🤭❤
Dilaemrh Tazeanne0134 nefes alıp verme alıştırması gibi birşey yapmaya başlıyorlarmış karnımızda, amniyotik sıvı tutuyorlarmış ondan oluyormuş birde canım🤩
Dilaemrh Ozlembjk Güzel o zaman sevindim daha önceki haftalarda hiç denk gelmediği için şaşırtıcı geldi noluyoruz dedim🤭 sağolun
kubra1997 Dilaemrh ben 18+3 benimde karnim kalp atiyormus gibi oluyordu etrafım dakiler bebegin sana ya dokunuşları felan yada tekme atışı
Dilaemrh kubra1997 34+4 olduk hareketleri, tekmeleri çok belli canım😊 onlardan çok farklı birşey kalp atışı gibi devamlı hıçkırıkmış meğer 🤗