Ruhsuz Tam olarak ne zaman başlar ben daha hiç bir şey sürmedim karnım büyüdü baya bir de neler kullanıyorsunuz acaba?
Ceylan35 Ruhsuz 22haftaligim göbeğim çok az kimse inanmıyor hamile olduguma 🤣badem yağı sürdüm bı kaç kez sıkıldım bıraktım umarım catlamam
Pitircikk Ruhsuz Ben de 22 haftalığım sadece duştan sonra bio oil kullanıyorum henüz çatlak yok ama korkuyorum olmaz inşaAllah 🤷🏻♀️
Merveeex 28+6 dayım herkes dedi ki ne yaparsan yap eger genetiğinde varsa çatlarsın burada da baktım bir sürü millet onu kullandım bunu kullandım çatladım demiş hiçbişe kullanmadım suan hiçbir yerimde hiççatlagum yok şükür
Serenty Ruhsuz bence yapsada geçici bir şey ben onu saçıma kullanıyorum bakım yapaarken.surdugum zaman canlanıyor saçlar sonra etkisi gidiyor du
1dem Ruhsuz olmaya meyilliyse oluyor en iyisi krem kullanın. Benim 2. gebelik ilkinde de olmamıştı bunda da olmayacak sanırım
Fatmanur_yakup17 Ruhsuz canım o vucudun yapısından ben hamile kaldım çatlamaya başladı kırmızı kırmızı 🙄
Elifcek Bende 15. haftadayım ikizlere . Karnım çıktı 2 gündür zeytinyağı kullanmaya başladım umarım çatlamaz🙏