Rum Emk5341 küçüklükten kalmış o zmaan o uyku 😙😙 evet farklı bi kişiliğe sahip olurlarmış kral oldukları belli olurmuş yaziyordu ☺ bizim ki kime benzeyecek bakalim ikimizde inat cekmese bari🤦♀️
Rum tugba_2365 heleki hamilelikde kime kizarsan neyi begenmezsen ona çekermiş diye duydum. Bencil insanlar çok itici oluyo kendini görmüyorlar demekki. Inşallah çekmez canım gormemeye çalış. Netten aslan burcu bebeği özelliklerine bak
tugba_2365 Rum ayyy lanet görmüyorum hatta telefondan da sildim o kadar diyim. Yok sayarsam bence hallederim ben bu Aslan isini😀
EcrinveSelim Benim ilk çocugm aslan yönetmeyi cok sever hep kendi dediği olcak inat ve cok alıngan 😅 arkdslarıyla ilşkilernde hep lider olmak istyr o yönetmek istyr herseyi
Rum EcrinveSelim aslan olduğunu belli ediyor o zmaan ☺ evdede öyle olurmuş yönetim onda dünya onun etrafında dönsün istermiş. Ah bu aslanlar 🦁🦁🦁☺☺☺
Zemine11 Rum kıZım Aslan valla Aslan gibi dünya ya baş tutar yaramaz dı evet çizgi film izlemez oturmaz yeni keşifler peşinde ve inatçı ayrıca hiç bişey i unutmaz ve Zeki oluyor
Rum Zemine11 iyimi aslan olması kötümü bilemedim☺☺🦁🦁 bende merak içindeyim. O zmaan hiç dur durak bilmiyordur nasıl başa çıkıyorsunuz
Zemine11 Rum 8 yaşın a geldi şükür ikinci çocuğa bu sene cesaret edebildim 3 aylık hamileyim bira zor oldu yani
Rum EcrinveSelim Bende bakayım netten özelliklerine. Şimdiden yorucu bi maraton geleceğini hissdiyirum ☺☺🦁🦁
mrv_mert_15 Bizimkide tam arada ilk 24 temmuz dedi doğum sonra 21 temmuz verdi aslandan dönüyoruz sanırım 😊 bizde şuanda 11 haftalıgız ama daha cinsiyetini bilmiyoruz 🤰🤰
Rum Deebg benim hiç belirtim yok hamile değilim gibi bende sasiriyorum sadece arada belim ağrıyo canım onun dışında ne kusma ne bulantı çok şükür
Deebg Tucenur canım nasıl gidiyor bi belirtin var mı benim kasık ağrım geçti gibi anlamadım🤷♀️ Kötü bşey vardır diyede korkuyorum açıkçası
Hasretsare Benim yeni doğacak bebeğim Allah nasip ederse Aslan Burcu olacak 😊 ama özellikleri nasıl bir fikrim yok?🤪