Sinem8812 Merhabalar,15+2 haftadayim,duphalac şurup kullanan var mı acaba aranızda bu dönemlerde? Şimdiden teşekkürler
YDE Sinem8812 ben çok uzun zaman kullandım. Doktorum rahatlıkla kullanabilirsin demişti. Hele ki bir dönem onsuz tuvalete çıkamıyordum. Ama son haftalarda ilginç bir şekilde bağırsaklarım eski haline döndü bu yüzden kullanmıyorum.
Musel Sinem8812 bende 1 bucuk ay önce felan baya kötüydüm 10-15 gün çıkamadım tuvalete doktorum verdi 2-3 gün yaramadı son kez bidaha içiyim dedm 20 dakika snra tuvalette buldum kendimi😂
Sweetblonde88 Sinem8812 kullandım masum bir ilaç niye şüpheye düştünüz? Yalnız düzenli kullanmak lazım bu gün içtim yarın cıktım bir gün içmesem falan denemek lazım. İlkk haftalardan beri kullanıyorum. Gün içinde gaz yapıyor yalnız gece tek doz içmek en faydalısı 20 yada 30 ml olarak 🌼
Azize3347 Ben kullanıyorum 7+4 haftadayım kabızlık ıcın vermıstı doktor aksamları ıcınce sabaha daha rahat lavaboya cıkarsın demıstı
Sinem8812 Azize3347 çok teşekkür ederim,ben de aynı şikayetten muzdaribim. Aklıma geldi buraya sormak istedim sagolun
Sinem8812 YDE ben de kabızlıktan ve ona bağlı hemoroidden sıkıntı yaşadım,çok teşekkür ederim cevabınız için. Geçmiş olsun size de
Ikizlerr Gebeliğin ilk haftalarında kullanıyordum başta cok faydası oldu ama sonra fayda vermemeye basladi
Ikbalper Sinem8812 ben kullandım canım hamileliğimin başında korkudan hiç ıkınmıyordum. İlacı kullanınca çok rahat etmiştim. Sıkıntı yok kullanabilirsin