B8use Arkadaşlar 22 haftadayım geceleri yatamıyorum sürekli bacağım ağrıyor kalsiyum magnezyum demirde alıyorum ayakalrimi yüksekte tutuyorum ılık dus alıyorum ama nafile benimle aynı durumu yaşayan varmı
ElcinEren B8use aynı sorun var maalesef. Doktoruma söyledim magnezyum verdi ama çok etkili olmadı. Her gün sabaha karşı bir ağrıyla uyanıyorum. Masabaşı iş yaptığım için olduğunu düşünüyorum. Yürüyüş yaptığım günler daha rahat uyuyorum çünkü.
Tansu36 B8use 37 haftalik hamileyim bacak ağrım ve Şişme var ayakta tavsiye olarak yürüyus yap bacak arana yastık falan al iyi gelir sırt üstü yatmamaya çalış birde böyle dene ben yaklaşık hergün yarım. Saat yürü om
Minnosunannesi B8use 30. Haftadayım hala aynı . Benimse o haftalarda başlamıştı kalçamdan doğru çok ağrıyor özellikle geceleri. Hemde kalsiyum magnezyum ilaç kullanmama rağmen 😔
B8use Zezell gün boyu evdeyim çok yorulmuyorum da bi yazı okudum kan akışı fazla olduğu için bacaklarda ağrı olur diye ama gece uyutmuyor beni ama doktora soracağım bi randevumda
B8use [bilinmeyen] randevu tarihim gelsinde bi soracağım doktora inşallah böyle devam etmez sınır bozucu birşey uyuyamamak
B8use [bilinmeyen] magnezyumu bana 11 haftada vermişti 1 gün kalsiyum 1 gün magnezyum alıyorum yarim.bardak suda eritip içiyorum neyse hayırlısı olsun bakalim ne dicek doktor
B8use [bilinmeyen] birde bana hep sol tarafa yat bebeğe daha çok kan gider dedi sürekli sol tarafa yatıyorum ama arada sağ tarafada dönmek istiyorum sen napiyosun bu konuda
Demetdemircioglu Suda eritilenide icemedigim icin bacak agrisindan oluyorum 😐 ben tek soluma yatamiyorum sag sol donup duruyorum sahsen zaten bacagim sagolsun solda yatirmiyo fazla 😅
Sara B8use Bende 22 haftamda olurken oyle oluyodu.Sen ayaklarini sandelyenin uzerine koy oyle otur.Geceler uyurken mutlaka ayagini kalin biseyle bagla.Sabaha hicbiseyin kalmaz.
Yasdem B8use ben 36. Haftama giricem geçen iki hafta çok yoğun yaşadım zindan oldu uykularım sadece ilaç kullanma sana tavsiyem ben süt içimini ve muz yemeyi arttırdım pırasa vesaire bol bol tüket azaldığını fark edersin ben çözümü doğal yolla buldum birde bol bol su iç