Rabiaa17 Ya aslinda simdiki aklim olsa mustela alirdim. Ben hepsini sebamed aldim. Pisik kremide bapantol aldim.
Sampuan
Banyo kopugu(vucudu icin)
Losyon
Bunlari sebamed aldim sebamedin pisik kreminide aldim ama bepantolde aldm pisik kremi ama cogu kisi mustela oneriyor su siralar. Butcemi bayagi astigi icin ben sebamed almistim. Onun disinda bebek yagi pudra johnsons baby aldm ama dalinde aldim kokusunu sevdigimden. Emzik ve biberon temizleyiciyi uni baby aldim. Islak mendil sleeppy aldim. Biberon fircasi aldim bide el girmedigi icin yikarken kolaylik olsun diye bebedordu sanirim hatirlamiyorum acikcasi.. Onun disinda wee baby njn bakim seti var icinde tirnak makasindan torpusune firca tarak burun asporatoru falan var o takimi aldim.. ama burun aspiratoru konusunda kararsizim. Bide ates olceri normal klasik aldm ama hangisi iyi olursa dogumdan slnra alicam suan butcemi astim bayagi.. Az oncede yikamadan once ic dis etiketlerini kestim kopardim giysilerin renklerine gore ayirdim insallah gelecek haftada yikama utuleme biticek cantami hazirlicam Allahin izniyle. Ilk oldugu icin mi bilmiylrum evham ve arastirmayi cok yaopiyorum 🙄