Zehraylmzz Daha önce de yazmıştım içim rahatlamış değil bu yüzden sormak istedim , ben 36+2 hamileyim 66 ile hamile kaldım ve bu sabah 75 olduğumu gördüm çok endişeleniyorum ve kilo almak istemiyorum. Tecrübeli anneler bu konu hakkında görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim
Gunes_ Zehraylmzz keske buradakı herkesın tek sorunu kılo olsa sızın gıbı su kilo olayını cok takanı gercekten anlamıs degılım(bi saglik sorunu )yoksa bunun haricinde saglikli dogumlar diliyorum
Sumeyye_g Zehraylmzz 9 ay boyunca Doğuma kadar en az 10 kilo ideal diyorlar yine güzel bende 28 haftalığım 4 kilomaldık ama dikkat ediyoruz neler yedin ki bu zamana kadar doktorum hamur işleri çok yeme demiş canım çekse bile azar azar yedim yemeklerde bile azar azar yedim bebeğe kilo aldıracak şeylerden hep gün içinde az az yedim dikkat ettik doktorumun dediğinden çıkmadım bakalım bundan sonra herkes yine alırsın diyorlar ama öyle hamileyim diye şaşmadık kendimi yürüyüşümü yapıyorum hep
Deletedmom386 Zehraylmzz ben ilk doğumumda 57 ile kaldım 71 ile bitirdim. Sonrada verdim doğum kiloları hemen gidiyor ki canım.. Bebişin iyi olsunda
hamiszns Zehraylmzz zaten 36 olmussunuz. bir gebelikte 12 15 arasi kilo almak gayet normal. alsanizda en gazla ne kadar alabilirsiniz ki daha cok. endiselenmenize gerek yok bence.
Yakamoz1 Çok iyi kilo alımınız,ne mutlu. Hiiic dert etmeyin, ben 22kilo aldım, doğuma 10 gün var. Hayatım boyunca 60 olmamıştım, 74 kiloyum şu an.
Zehraylmzz Sumeyye_g ben de çok dikkat ettim ve tarçınlı su tükettim çok , sanırım onun da faydası oldu ama bu son haftalar da kendimi tutamıyorum , sağlıkla gelsin bebişlerimiz