HalimeKaraaslan Kızlar ben ciğere dokunmamak gerektiğini biliyordum ama yenmemesi gerektiğini bilmiyordum. Yani yenebilirmiş ama benim yine içime bir kurt düştü 😕 iz felan olur mu sizce ? Başına gelen var mı ?
Hamileanneler_25 HalimeKaraaslan aşırı miktarda A vitamini içerdiği için yenilmemesi gerekir diyorlar ama az bisey yediysen bisey olmaz bi kereden ilk 3 aydan sonra tüketilmemesi gerek
Selinsu HalimeKaraaslan abartmayin isterseniz sonucta hergün ciğer yemiyorsunuz dimi boşuna kafaniza takmayin
Kbrbydk Yüksek miktarda a vitamini içeriyor ciğer vb sakatatlar. Gelişim üzerinde anormallik oluşturduğu için doktorlar tavsiye etmiyor. Ama çok aşırıya kacmadiysaniz bir defadan birşey olmaz diye düşünüyorum.
Deletedmom124 HalimeKaraaslan ben dün akşam yedim hurafe bunlar 😁😁😁 ilk gebeliğim de hem yıkadım elledim hem yedim oğlumda hiçbirşey yok ikinci gebeliğim yine yiyorum ellliyorum içinize almayın birşey olmaz
Zeyk HalimeKaraaslan yedikten sonra mı evham oldu yani 🤔 yediysen afiyet şifa olsun. Hamilelikte hiç birşeyi abartmadigin sürece zararini görmezsin. Ama birşeyi yaptiktan sonra birşey olur mu diye sormak da garip yahu.
doganBanu HalimeKaraaslan ohh yarasın afiyet olsun, ben çok yedim. benim doktorum yiyeblirdin demişti korkma 👍
Smile0 Çok yemediysen bir şey olmaz bence. Benimde geçen hafta canım çekti ve az yedim her hangi bir sıkıntı yaşamadım.
Sumeyye_g HalimeKaraaslan ay canım saçmalama inanmayın ya ben de daha geçen gün gittik yedim dışarda valla acılı acılı öyle bişey yok yok iz kalır yok şu olur diye herkes yiyor boşverin yeyin canınızın çekeni herşeyden iz olsa oooo
Skbn01 HalimeKaraaslan ben hamileyken yedim hatta ciğer kebabı falan yiyordum,çok şükür bebeğimde bir sorun olmadı..
Ozgelin Yüksek a vitamini içerdiği için abartmamak gerekiyor..bende yedim geçenlerde canım çketi..bir kerelikten bişey olmaz korkma..
Esmaemenova HalimeKaraaslan doktoeum bana ozellikle ciğer yememi onerdi🤔🤭bende yiyorum 🤪bişey olmadi olmaz inşAllah
Yenianne65 HalimeKaraaslan dokununca asla sorun olmaz ama bir porsiyondan fazla yememek lazım içinde ki fazla a vitamini yüzünden