Aisecik Kızlar ben 27 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 6 kg aldım. Bana çok geliyor zaten kilolu hamile kaldım 🙈 sizler kilonuzu nasıl kontrol altında tutuyorsunuz ve bu haftaya kadar kaç kilo aldınız?
doganBanu Aisecik Kontrol altında tutamıyoruz bizde😂 10gün önce tartıldığımda 11 kilo aldığımı görmüştüm, sonrasında tartı bozuldu tartılamadım cuma günü doktorumda görücem🙈Bu arada 28+2yim🌸 Bir de öyle çok yediğim için almadım, sanırım hormonlardan kaynaklı alım oluyor kafanıza takmayın kiloluda hamile kalmış olsanız Mecbur alacaksınız👍
ozgens Aisecik bende 28 haftalık hamileyim. 24. Haftamda 10 kilo aldığımı farkedip düzenli beslenmeye başladım. 28. Haftamdayım hala 10 kilo almış gözüküyorum yani 4 haftada hiç almamışım. Sadece güzel beslenme ve 8 den sonra hiç bişey yemiyorum . Bi yudum süt belki. Oda midem yanıyo diye. Sabah 8de bir bardak süt içiyorum 9 da kahvaltı yapıyorum(kahvaltıda tahin pekmez bile yiyorum). 11 de 2 tane muz yiyorum .1 de öğle yemeği.16da fındık fıstık falan .19 da akşam yemeği.paketli hiç bir ürün yemiyorum . Çikolata hiç yok. Çok canım isterse bi küçük kare yiyorum. Öğünlerim dolu dolu aç kalmıyorum. Akşam yemeğinde hiç ekmek yemiyorum . Diğer öğünlerde yiyorum.şekerli çay falan da yok ve 4 litre su.
kayrahazalayaz Aisecik gençliğimden beri günde 3 dilimden fazla ekmek yemem oda kahvaltıda öğle ve akşam yemeğinde hiç ekmek yemem zaten öyle alıştığım için ekmeği almıyor içim ama tahıl sebze et tavuk vb herşeyi yerim sadece ekmek yok
Aisecik Yakamoz1 insan gerçekten de anlamıyor artık su içsem bile yarıyor denilen söze inanmaya başladım😂😂
Yakamoz1 Aisecik veririz elbet doğumdan sonra, öyle umuyorum 😃 ben cok fazla karbonhidrat tüketmekten aldım, ahh o beyaz ekmek 🤦🏼♀️ pide, pizza derken sonuc bu. Ama beyaz ekmeği kesmek cok iyi keşke en başından yapsaydım, bilemedim böyle olacağını.
Hersaniyem ozgens saat saat yazmışsınız hoşuma gitti ben 19+3deyim aşermem olmadı bulantımda iştahımda yok günde iki öğün yiyorum aralarda meyve ceviz bi kase yoğurt şimdiye kadar 3 kilo almışım bebek 288 gr dedi doktor normal mi sizce kilosu
Aisecik ozgens darısı benim başıma açıkçası bulunduğum yerden dolayı pekte yememe dikkat edemiyorum öğünleri atlıyorum elimden geldiğince kalorili şeyler yemiyorum . Abur cuburu da bıraktım inşallah daha kilo almam sizin gibi😊
ozgens Hersaniyem bende normal hayatımda iki öğün yerdim tabini daha sağlıklı ama hamilelikte doğrumu bilmiyorum uzun süre aç kalmamak gerekiyor diye duymuştum ama emin de değilim bu bir yorumdu sadece . Kilosu hakkında yorum yapamayacağım çünkü benim doktorum kilo hiç söylemiyor ben sormadıgım sürece. Haftasıyla uyumluysa gerisini dert etme
setenay-92 Hersaniyem bende sizinle aynı haftadayım benım 330 gr demişti 1 hafta önce benimki mi çok acaba ya hareketlerini hissediyormusunuz ?
Mervettas Aisecik ben doktordan doktora kontrol ediyorum 🤣 bi 5-6 kilo aldım o da boyum uzun olduğu icin belli etmiyor sadece karnım büyüdü oyuzden sorun etmiyorum hic 😊 ilk başlarda çok yemek yiyordum heralde bi 100kilo olucam ben dedim ama çok şükür aynı kaldım
doganBanu Smile0 Ben 16dan sonra almaya başladım, bazı hamileler 20den sonra alıyor aslında herkesin farklı oluyor 🙈
mavis-love Smile0 17 haftama kadar hiç kilo almadım verdim iki kilo hatta . Şuan 26 haftalığım 6 kilo almışım:) karnım hiç belli olmuyo derken 19 cu haftadan sonra 2 haftada top gibi oldu
Aisecik ozgens evet Songulaydin pilavı çok seviyorum pek hayatımdan çıkarabileceğimi sanmıyorum ama diğer şeylere ben de dikkat ediyorum. Artık düzenli yürüyüşe de başladım inşallah daha almam🤷🏻♀️
Songulaydin 33+2 haftaligim 5.5 kilo aldim ama dikkat ediyorum. Beyaz ekmek pilav paketli ve sekerli gıdalar tüketmiyorum.
Smile0 doganBanu 20 yi bekleyelim bakalım 😊 Tatlı türü çikolata falan yemiyorum canım hiç istemiyor çok ta almam heralde😀
doganBanu Smile0 Ben o dönemde tatlı adı duyunca bile midem bulanıyordu 😂 Yaklaşık 19. haftaya kadar tuzlu ve ekşi yedim sonrasında tatlı yemeye başladım ama çok değil normal bir şekilde. Ama siz normaldede düşkün değilseniz canınız istemeyebilir👍Bu arada ben çılgınlar gibi yediğim için kilo almadım, tamamen hormonsal diye düşünüyorum.