Cigdem0707 F6- aynen öyleydi ilk 5 ay hastanedeydim.Zofer kullandım az da olsa etki gösterdi.Ne yiyebildim ne su içebildim. Oluyor yapacak bir şey yok.Geçecek gozuyle bakmalısıniz
Ozlemdmn F6- evet canim kusmami engellemeye calisirdim basladigi bitmiyo mafediyo ama onu yapmak cok zordu hele yemek korkusu yumurta ett cok kötuydu cok 12 haftada bitti 13 te cok rahatladim cok sukur seninde gecicek tatlim
Gul-21 F6- 10 haftadayım bende öyleyim canım aşırı koku hassasiyeti bulantı var zaman geçmeyince o da geçmiyor dayanmak zorundayız zor 😧
Merveceeee Haftam hala kusuyorum ve üstüne 1 haftadır ki grip ve boğaz ağrısı eklenince ölü gibi yatıyorum evde yediklerimi çıkarıyorum bebeğime bişey olmasından korkuyorum
Ozlemdmn Merveceeee cinsiyet belli mi sizin be slaka diyceksiniz hemen söyliyeyim kizda dört ay gecene kadar gelmez derler gerci benim belli degil ondan tutuyor mu hurafe merak ettim🥰 gecmiS olsun Allah sifa versin
Yaren2019 Ben 16 haftalıgım hala tiksinmem bulantım oluyor arada ama senin haftalarda daha kötüydüm biraz iyiyim benim de cinsiyeti kız belki ondandır
Gokcylan İlk zamanlar korktum hiç kusmuyorum diye acaba hamile değilmiyim diye sonra doktorum bünye meselesi kaynaklanabilir dedi hiç midem bulanmıyor☺️
Azize3347 7+4 günlüğüz mide bulantım aşırı derecede fazla benımde aynı yıyeceklerden cabuk tiksiniyorum su bıle ıcsem kotu oluyorum ama doktoruma cok fazla bulantım oldugunu soylemedım😷
NisaMomy F6- bende aynıydım canım prilam dr doktoruna sor al ben onunla rahatladım. Ama benim artık şükür geçti☺️