Anne_oluyorum_21 Tabiki herkesin bebeği farklıdır kıyaslamak gibi değil ama merak ediyorum 33 haftalık gebişler bebeğiniz kaç kilo şuan ??
Aras-Altay Anne_oluyorum_21 cuma gitmiştim kontrole 2150 gr kilo 45 cm di doktor haftasıyla uyumlu demişti 33 haftalığım senin kaç canım ?
Guldenece_2525 Anne_oluyorum_21 canım en son 31+4 de gittim 1.750 dedi dr.şuan 33+2 oldum ne kadar bilmiyorum tahmini 2 kg üstü olmuştur galiba.
Anne_oluyorum_21 Aras-Altay benim 32 haftalıktı geçen hafta gittim 2.500 kilo 46 cm boyuydu masallah iri bir Bebek sağ sağlim alalım kucağımıza hepimiz 💙🙏🏻
Esmaemenova Güzel anneler tekmleri vaginada hissediyormusunuz? Bazen ayaklari oradan cixacak gibime geliyor cok aşağida haraketlerini hissediyorum
Anne_oluyorum_21 Esmaemenova bebeğin ters olabilir yanı ayakları asagida kafası yukarda benimki ters ve vajinada hissediyorum hep
Pcosaragmen Anne_oluyorum_21 ben de 31+1 de 2000 Gr 43 cm dedi ,ama iki hafta önce bebeğimiz ,bu yüzden çok normal kilosu sizinkinin ,telaş yapmayın ,sağlıkla gelsin miniklerimiz