Öncelikle herkese kolay sağlıklı güzel doğumlar diliyorum. Benim için hayalken şuan hikayemi yazıyorum ☺❤ Cumartesi 40.haftaya girecektik 39+6 da cuma günü sabah uyandığımdan itibaren belim kasıklarım karnım bacaklarım adet sancısı gibi ağrıyordu kısa aralıklarla, emin olmak istedim umursamadım daha sonra 4 den itibaren dk tuttum ya psikolojik yada gerçekten 5 dk da birdi uzandım aralıklar değişti kalktım yine 10 dk da bir oldu yine uzandım yine değişti sinirlerim bozuldu gitmek istemedim ama eşimin zoruyla akşam hastaneye gittik. Dr 1 cm açıklık olduğunu yeterli sancı olmadığını sıklaşınca gelmemi ve kendimi sıcak tutup sıcak duş almamı istedi. Eve gelip duş aldım ve artık duramadım saatlerce 5 dk da bir yaklaşık 1 dk süren sancılarım oldu 3 de hastaneye geldik sancılarım artmıştı açılma 3 4 cm olmuştu 4 de yatış yapıldı uykusuzluk ve uzun süre sancıdan yemek yemediğim için aşırı yorgun halsizdim kaynanam yanımdaydı 7 gibi bana bol şekerli bi çay verdi açıklık da 6 cm olmuştu ve çaydan sonra sancılarım daha da arttı saat 8 de açılma 8 9 cm olmuştu yerimde duramıyordum suyumu patlattılar sancılar daha arttı istemsiz ıkınma geliyordu ama hiç halim kalmamıştı ben aşırı panik yaptım nefes egsersizlerini bilmeme rağmen yapamadım kendime zarar verdim hepinizden ricam panik yapmayın. 9 gibi ben artık nefes alamıyordum kalbim yerinden çıkacaktı oksijen verdiler bebeğin kalp atışı da ben panik yaptıkça çok bozuluyordu suni sancı verip ikimizi de bekletmeden bitirmek istediler suni sancı daha takılmadan ben bitmiştim yerimde duramadım istemsiz ıkındım hemen doğumhaneye alındım 9.30 gibi. Aşırı zorlandık devlet hastanesindeyim ve Allah hepsinden razı olsun mükemmel bi doğum grubu vardı benimle birlikte. Ikınmaları güçsüzlükten kaynaklı sanırım tam yapamadım 😣😔 tüm grup benden beter oldu kesi atıldı ama hiç acı yok tabi 🤣 iki kişi üstten destekledi biri elimi tuttu dr karşımda konuşup moral veriyor falan artık ıkınma gelmiyo ama bebek göründü ıkınmak zorundaydım çok zorlandım kaçıncı ıkınma oldu bilemiyorum ama 10.05 de kuş oldum mutlu son ☺ yavrumu görünce ağlamaya başladım içten kaç dikiş var bilmiyorum ama sanırım dışta 3 tane var ben biraz fazla doğumhane de kaldım bebeğim odaya gitmişti bile. Çok şükür emziriyorum bi sorunumuz yok bugün çıkıcaz Allah hepinize kolaylık versin panik yapmayın mutlu sonu düşünün hepsi geçiyor emin olun 🙏🏻🙏🏻 Herkesin bünyesi bir değil Allah hepinizin yardımcısı olsun rahat olmaya çalışın 🤗