Nursubasi cerrah61 ay kafayı yıycem 2 tanede normal gebelik testi yaptım predıctore göre daha belirginler :D predıctor cok silik gözle görülüyo ama fotoda cıkmıyo
cerrah61 Nursubasi Allah Allah dokuz doğurdum burda sayende kendim kadar heyecan yaptım ya bı çekip at kuzum be goruruz belki yaa😀😀
Belinay_AliEge cerrah61 hep beraber yoğunlaştık valla eğer hamile olursa bizimde emeğimiz var Bebiş te o kadar dua ettik heyecanlandık burda ❤🎀
cerrah61 Nursubasi kıyamam gözüksün diye kırmış testi yerim 🥰🥰 vallahi kuzum yine görüyorum çok silik bir çizgi var yani inan gördüğüm için söylüyorum hani olmasini istediğim için değil 🙈
Nursubasi Belinay_AliEge kuzum yapar yapmaz çizgi çıktı ama 7-8 dakika içinde kenarları kırmızılaştı kurudukça rengi koyulaştı
cerrah61 Nursubasi ee bunda da var bir de normal test bu yani adet gecikmesi olmadan çıkmış bir de vallahi görüyorum yani 😊😊
Meleker Nursubasi arkadaşımınkide boyleydi canım bi kaç gün sonra tekrar yap o zaman netleşir ya da hemen kan ver
Belinay_AliEge Nursubasi varrrrrr imkansız gebelik olmasa asla o çizgi çıkmaz ama suan daha cok kucuktur sen kalbini ferah tut 😙😙😙
Nursubasi Belinay_AliEge dünden beri bütün testlerde silikte olsa çıktı 5-6 tane test yaptım iki gündür
Nursubasi Belinay_AliEge kuzum işte yumurtlama günüm 23üydü şöyle diyim 23 ünü değerlendirdim ovulasyon testi aynı koyuluktaydı 24ü dahada koyu cıktı ovulasyon ogünüde değerlendirdim yani daha cok olmadı yumurtlamayı geçireli