Tugceecikk Nursubasi adet günümde yapmıştım böyle çıkmştm kan verdim ertesi gün 64 çıkmştı ama 5. Haftamda kimyasal oldu senin erkenden hcg yükselmiş hayırlısıyla sağlıklı gibi inş 💗
Tugceecikk Nursubasi çok erken çıkmış canım ya çok sevindim benimde 7 gün geçti çatlamadan itibaren mi saydın
Nursubasi Tugceecikk https://i.hizliresim.com/009MJo.jpg böyle çıktığında değerlendirdim üzerinden 8 gün geçti canım
Tugceecikk Nursubasi bence bozuk değil bozuk test gördüm arkadaşmda dağılmıştı rengi yada c çizgisi çıkmaz bence hamilesin inş kan ver yaz bize bekliyoruz :)
Ask_H Nursubasi çok erken daha ondan belli belirsiz çıkmış erken gebelik testi olsa biraz daha net çıkabilir di belkide biraz daha bekle canım
Nuriay Nursubasi evet bendede boyleydi 3 gunde bir tekrar etdim koyulasmaya basladi 10 tane etmişimdir test 😜😁 ha bu arada ilk 10 dakikada cikmasi onemli
Nursubasi Nuriay ilk dakikalar çıktı canım ama ışığa tutup aşırı net bi şekilde bakınca görülüyordu durdukça çizgi biraz daha koyulaştı yanlış mı sence test
Nuriay Nursubasi hayir deyil yanlis degil bendede oyleydi onemli olan ilk 10 dakikada çikmasi ve çiktiysa gebeliyin çok basi 2 haftalik filan Hayirli olur Allahin izni ile