Emo1509 Blackkcat yaaa iyice sabırsızlanmaya başladım benim adetlerim düzensiz ama demekki catlamanin üzerinden 1 hafta kadar geçince sonuç çıkmış 😀
Lindam Deletedmom0093 Canım ne gerek var madem çocuğun oluyor Ne diye klomen kullanıcan. Ablam klomnle ikizlere gebe kaldı bebekleri erken doğdu 10 gündür küvezdeler. Sezeryanla doğurdu dikişleri hala ağrıyor. Her gün hastahaneye süt gönderiyor gidip onları gördüğünde ağlamaktan helak oluyor daha kucağına bile alamadı onları. İkiz Bebek büyütmek inanılmaz zor. Bırak allah kısmet ederse eder zaten. Bi zararı olacağını sanmıyorum 9 aylık evliyken doktor bana vermek istemedi 1 yılın dolsun öyle gel dedi ben zorla yazdırdım doktora. Senin sorunun yoksa yazmayabilir doktor. Eczane reçetesiz veriyor mu bilmiyorum
Lindam Deletedmom0093 ama ilaç sonrasında doktora gidip yumurtalıklarını kontrol ettirmen gerekiyor. Doktor ilacın dozunu hastaya göre ayarlıyor. Onun da yüksek ve az dozları var değişiyor. Risk alma bence ikiz çocuk için
Ftma4 Kızlar lütfen bana yardımcı edin dün doktora gittim bana klomen folik asit verdi 4 tane iğne yazdı iğneyi ilk defa kullanicam nasıl kullanacağımi bilmiyorum kullanan varsa lütfen yardım etsin
May18 Ftma4 m ile baslayan bır ıgne verdi sanırım bana da adını hatırlamyrm 3 gun klomen ıctım, sonraki 3 gunde gobekten ıgneyı vurdm yumurtlama tetikleyen ıgneydı benım ki senın de oysa eger gobekten derini sıkıp enjekte edceksn
Aysegl_ Ftma4 Korkma canim bendr klomen ve catlatma ignesi kullandim acısız bir igne gobegimden vurulmustum
cnnkmrc Aysegulum27_ iki ay doktor kontrolunde kullandim stresten olmadi sobraki ay doktora gitmeden kendim kullandim igne de yapyirmadim kendinden oldu sukur 😊 stres cok onemli kafani rahatlatman lazim bu konuda
May18 Ftma4 evet bnde ilk sana ılac verırım belkı dedi anlamadım bnde ne meger o ıgneymıs uc gun hap ıctım kontrol etti uc yumurtam vardı sonra uc gun ıgne vuruldum yıne baktı ıkı tane olmıs birı yok olmus ardından catlatma ıgnesı oldum eger esın katı canlı biriyse yapabılor merk etme
Gulalp Aysegulum27_ canim dogal yontemler denemek istersen yardimci olmak isterim bana tup bebek dediler 5 ay klomen ve catlatma ignesi kullandim ve negatif oldu ovulasyon testi ve çakşir suyu kullandim ve suan gebeyim videoyumda detayli anlattim nasil hamile kaldigima dahil izlersen belki yardimci olabilirim kuzum ilac kullanmadan https://youtu.be/165xsx-yucw
Gulalp Deletedmom0093 canim benim çakşir suyu cogul gebelik ve hamile kalmak icin kullaniliyor ben 5 ay klomen kullandim olumsuz sonuc aldim ovulasyon testo ve çakşir suyu kullandim suan gebeyim bana doktor tup bebek demisti ben zor hamile kaldigim icin herkese elimden geldikce yardimci olmak istiyorum gebe kalmalari icin ovulasyon takibide yapiyorum sayfamda var videoyada nasil hamile kaldigima ve yontemleri anlattim izlersen isine yaricagini dusunuyorum canim https://youtu.be/165xsx-yucw
Aysegulum27_ Kızlar yumurta takibi yaparken klomenmi kullandınız fameramı ? Yumurtaları geliştirp büyütmek için