Mihribann Olcygmse meraba . Bişey sorcam benimde son adet tarihi 7 şubat . Siz şuan kaç haftalıksınız. Yazışmalara göre sanırım 8 şubat en son adet tarihiniz
Olcygmse BusraSY Ne güzel anlatmişsiniz vallahiiii ☺ 9 gün oldu elektrikli acmadim içim içimi yiyor ama bebeğime feda olsun , Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insAllah ☺
Kekmez Olcygmse Allah razı olsun Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin ha bak bir de çok sulara girme çok soğuk sulara çok sıcak sulara girme 3 ayın bitene kadar
yaseminmelisa Olcygmse az önce doktordaydım canım alttan utraosınla baktı rahim kalınlaşmış dedi ama keseyi görmedi dış gebelik degil dedi
RabbiminHediyesi Kızlar içlerimizi rahat tutalım Miniklermiz bizimle beraber olucaklar Allah nasip ederse buraya doğuma şafak saydgmz günleri yazıcaz inş Rabbim meleklerimizi korusun 🙏🙏🙏🙏
Olcygmse yaseminmelisa benim anlamadığım bende 5+6yim benim neden beta suan 10.000 ? Bende mi sıkıntı var acaba
Olcygmse yaseminmelisa Canim niyeyse kotu hissetmedim Allah aşkına farklı Dr bul bu kadar kolay olmamali2ne demek kürtaj ya salak mi bunlar