Olcygmse Arkadaslar 3 haftalik gebeyim. Ev işlerinde ne yapmamam gerekiyor biraz titizim. Ev silmek viledayla ve elektrikli süpürge çalıştırmak sakıncalı mi bu dönem için çünkü tutunma asamasinda, yoksa dinlenerek az az mı yapmak lazım ?
Kibarbaby Olcygmse ağır birşey kaldırmak ve itmek olmadıkca yapabilirsin canım sıkıntı yok çamaşır suyunu filan az kullan sadece hayatını kısıltlama
Betuluus Olcygmse Bebeği öğrenene kadar Rabbim öyle bir koruyor ki. Ben yeni ev dizdiğim için kolileri kaldır indir bir oyana bir buyana bir hafta kadar kendimi mahvetmiştim resmen iş yapmaktan. Üstüne bide eşimle basket oynamıştık😂 hasta olmayınca doktora bi gittim 5 haftalık hamileymişim ve o kadar işe rağmen o tutunmuş İnan şok oldum. Tabi kendime saydırdım ya bişe olsaydı diyede Rabbim korumuş🙏🏻 Bi kaç hafta sonra evi süpür sil biraz yoruldum bi baktım lekelenmem oldu çok şükür aktif kanama değilmiş... yani öğrenene kadar tamamda öğrendikten sonra gerçekten kendinizi yormayın vücut yorulunca kanamanın kaçarı olmuyor.. bol bol dinlenin bir günde bütün evi süpürmeyin parça parça bölün herşeyi☺ Hayırlı hamilelikleriniz olsun☺
Olcygmse sevdenuur sevdenuur Ya kan vermistim 1313 çıktı değerim sağlık ocagindaki ebe tahmini söyledi ama fazladir bence , haftaya kadın doğumda randevum var .bizde bilmiyoruz yani , suan beta 3908 olmuş
Uykucusirine Olcygmse suan betan oyleyse o bildigin 4 5 haftalik bisey son adet tarihine gore hesaplandiginda kac haftalik cikiyor
PamirMira Olcygmse canım bu değerlere göre bence sen 3 değil 6 haftalık falan hamilesin ilerde gebeliğin önde diye doktor söyleyebilir bende de var bu durumdan çünkü
Olcygmse Uykucusirine Canim son adet tarihim 8 Şubat . Hesaplarsam bu şekilde 5 hafta 3 gün çıkıyor ben pek anlamıyorum açıkçası ilk bebeğim daha.
Fatmnr Olcygmse bende kasik ağrılarımdan kaynaklı 3 haftalıkken öğrenmiştim bebeğimi kese gözükme dek bol bol yat dinlen demişti doktorum assagi eğilme yukarı uzanma evi süpürme çünkü oda biraz güç istiyor yani mümkün olduğunca bol bol dinlen canım en azından bebek tutunana kadar biz şuan 29 haftaligiz inşallah sende bu zamanını çabuk atlatırsın 😊
DidemYldrm Olcygmse adet tarihinin ilk günü baz alıcaksın betaHcg sonucun sayısı çok da önemli değil sadece düzenlin artış alması yeterli 3 hafta değil 5 haftan bitmiş 6 haftaya gireli 3 gün olmuş
Olcygmse Fatmnr Hey Masallahhh canım benim ya Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin 🙏 ben sadece bulasik yıkıyorum ve etrafı topluyorum suan ☺
PelinE Canım bende ilk öğrendiğimde henüz 3.5 - 4 haftalıktı çevremdekiler iş yapma kalkma demelerine rağmen ben kalktım iş yaptım ama çok ağır değil sonrasında kanamam oldu ve 1 haftadır yatıyorum aman diyim yat dinlen işler o kadar da önemli değil 😉
Olcygmse PelinE Doğru diyorsun canım ya inşallah bir sıkıntı uyoktur suan bebeğinde 🙏 Allahım esirgesin inşAllah
Blue6172 Olcygmse bende aynıyım sadece evi toparlayıp bırakıyorum bundan önce 2 defa düşük yaptım korkumdan sadece yatıyorum bide bana igne verdi hergun vuruluyorum 😑😑😑
Kekmez Olcygmse birşey olmaz ya her işi yapabilirsin çok ağır kaldırma halı falan yıkama ben beş odalı evimi hep kendim temizledim 21+5 teyim
Caciinnn Blue6172 canım düşüklerin art arda mı oldu bide kaç haftalıklardı. Bende 1 ay önce düşük yaptım şuan hamile olabilirim ama insan korkuyo tekrar aynı şeyi yaşamaktan
Pamukdeniz Olcygmse fazla ayaktan durman yasak tam tutunma ve kese oluşturma asamasında bir hafta sonrada bebek oluşuyor 😇
Pamukdeniz Olcygmse itmek ve çekmek gerinmek bir yere uzanmaya çalışmak yasak ondan önemli mi kız ben 2 hafta ellemedim eve sonrada eşimle yaptık sende dokunma yada gırgırla halının üstlerini al viledayla da sil heryeri
Olcygmse Pamukdeniz Ay iyiki sormuşum soruyu Çok sağol canım ya öyle yapicam artık eşim de yapar gerçi
Olcygmse Ceyduygu son adetten hesaplayinca 5 hafta çıkıyor canım. Sağlık ocaginda biri dedi bana 3 hafta olabilir diye daha doktora gitmedim senin de hayırlı olsun Maşallah ☺