Anneli 2 haftadır 2.5 cm açılmam var hala bekliyorum. Bebek kanala inmemiş daha.. sizlerin açılması ne kadar sürdü. Bu arada 38+0 olduk
[silindi] Anneli benim kanamam oldu 2 cm açılma her an doğum olabilir dediler bir hafta bekledik tık yok korunmasız ilişki 🙈bir saat sonra sancı ve suyumun patlamasıyla bebeğimi aldım kucağıma
Premsesinannessi20 Anneli benim 31 den beri 3 cm açıklığım var erken doğum yüzünden 34+2 deyiz duruyor hala😅
Anneli Dilaraeymen hadi yaaa:(( ben bir hafta sonra sezeryana girecem çünkü kilosu 3800 oldu doktor çok zor olur normal doğumun dedi
Dbg [silindi] kacıncı haftada acıklık oldu acaba ben de meraktayım 🥰 dün çatı muaynesi oldum 2cm var dedi ama bebek kanalda değil ne zaman gelir acaba
Pinksmile Dilaraeymen maşallah 🧿 bende şuan 2 cm kısalık var serklaj oldum. Sonuna kadar tutarmı diye endişe edip duruyorum hep. Açıklıkla durulduğunu okuyunca şaşırdım bi de mutlu oldum inşallah ben de dayanırım diye 🙏🏼
Dilaraeymen Anneli niye zor olsun ki ben oğlumu 3730 gr normal doğurdum ilk cocugumdu bide her zaman ultrason kilosuyla uyumlu doğmuyolar
Anneli [silindi] keşke senin kadar şanslı olsam bende denedim 3.4 gün önce ama gelmedi 😂 süreklimi yapmak gerekiyor 🤷🏻♀️
Anneli Dilaraeymen canım benim daha şimdiden 3800 bir hafta daha beklicem o sürede sancım gelirse zaten normal düşünüyorum ama bir haftayoda geçerse 4 kilodan fazla olacak ve risk taşıyor
Anneli 3bebe1anne_2021 bizimkinde 40 I bekleyecek herhalde 😞 ama normal yapamam ozaman çünkü bebek iri 38 e yeni girdik 3800