Ozlem_33 Kızlar merhaba bu gün nst çekildim hastanede fakat başka bir devlet dairesinde işimiz olduğu için ve doktor öğle arasında olduğu içim yorumlatamadım. Baya da sanki ara ara ağrı ve batma hissediyorum. Nst den anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Çok minnettar olurum😇. https://imgyukle.com/i/3e62c9fd-9219-44cc-b16c-4253cc0bf60b.VSwi0q
sonsuzmasalim Ozlem_33 hayır sancı yok. Muhtemelen o sıra bebek tekme attı döndü vs vs. Sancı olduğu zaman yukarıya çıktığında bi süre yukarıda kalmalı hemen geri aşağa inmemeli, inersede dediğim gibi o sıra bebekten kaynaklıdır😊
Ozlem_33 kayrahazalayaz 35. Haftadayım tam. 35+1. Bu aylarda normal midir beklemeli miyim yoksa önlem amaçlı doktorların yapacağı bi şey varsa gitmeli miymiş hastaneye?
kayrahazalayaz Ozlem_33 bana progestan hap ve pruloton iğne verdi kasılmaları hafifletmek için şuan 34 haftalığım hala devam ediyor doktorum 36 ya kadar dayansa ondan sonra sıkıntı olmaz dedi
Lindam sonsuzmasalim konu ile alakası Yok ama bu fotoğrafı hangi siteden attın canım 🙈 direk resim açık şü
Ozlem_33 sonsuzmasalim teşekkür ederim biraz telaş yaptım sanırım haftası da küçük daha beklesek biraz daha iyi olacak.
Busratm Selinsu Üst çizgiler kalp atışları aynı zamanda hareketli mi onu gösteriyor. Alt çizgi de sancıyı, sancının sıklığını ve şiddetini gösteriyor. Eğer sancı varsa dağ gibi tepeler oluşuyor alt çizgide
OlgaArslan Ozlem_33 çok az düzensiz sancılarınız var ama çok mühim değiller gibi tabi hafta da önemli 37 geçtiyse sorun yok ama daha erkense bi doktora danışmakta fayda var 32 de benimde sancım çok arada gelmişti ciğer geliştirici yapmışlardı her ihtimali düşünmek gerek haftanız erkense tabi
Ozlem_33 OlgaArslan kayrahazalayaz Beren01 çok çok teşekkür ederim yarın ilk iş doktoruma gideceğim umarım henüz gelmeye niyeti yoktur biraz büyür benim boncuğum 😇
kayrahazalayaz kayrahazalayaz bence sizde evham yapmayın stres yapınca daha sonlanıyor sancılarım 36 dan sonra bebek kendini kurtarıyor 5 gün sonra doğsada bir sıkıntı olmaz
Tuuce7 Bir de kızlar nst göbek açık mı çekiliyor yoksa kıyafet üstünden mi onu deyin de ona göre elbise giymeyeyim heralde gelecek ziyaretimde çeker yani çekmese de ben isteyeceğim
Busratm Ozlem_33 Sancıbiz yok onlar parazit. Nst reaktif gayet iyi yani bebek hareketleri güzel. Nst iyi korkmayın
Ozlem_33 Busratm teşekkür ederim çok çok saolun haftası küçük olunca korkuyorum biraz 🙏 normalde bekleriz ama yolun son günü Başka bi kaç devlet Dairesi işimiz vardı yetişemedik maalesef. Destekleriniz için teşekkür ederim 😇