Hilal5541 Kızlar doktor yumurta tembelliği var dedi ne yapmalı kötü bişi mi böyle olup hamile kalan var mı ?
Loya06 Hilal5541 hiç kafana takma canım bendede vardı ve hamile kaldım hiö zorlanmadan beslenmene çok dikkat edecen havuç ve avakado tüket. Bunlatı yemezsen doktor klomen tedavısı veriyo zaten yumurtaların büyüyo ve çatlatıyolar belli saatlerde ilişki veriyolar ve hamilesin tabi başka sorunun yoksa. Bu sorun hiç ama hiç önemli biley değil korkma
Baybayy Hilal5541 bana da var demisti dr ayni zamanda rahmimde polip vardi o alindi. Ameliyattan sonra bir kac ay daha bekleyelim dedi yumurta tembelligi tedavisine. 4 ay sonra hamile kaldim cok sukur yumurta tembelligi icin tedavisiz. Bir ara incir kürü uygulamistim ama faydasi olup olmadigini bilemiyorum.
ebebegm Hilal5541 banada dedi korkma stres yspma 3. gebelim. zamanı vardır. 2çocuğum var.iğne ilaç vermedimi doktorun
Hilal5541 Loya06 ay kuzum allah razı olsun ya doktorum da dedi kafana takma siye ama ister istemez üzüldüm. Regl döneminin 2. Günü gidicem tekrar bi test yapıcak ve tedaviye başlıyacakmışız
Fatma92 Taze_hamis genel de düzensiz adet olunuyor. Doktora zaten alttan muayene sonucu görüyor yumurtalıklarına bakıyor. Yumurtalar tam olarak büyümüyor ve belli bir büyüklüğe ulaşamadığından dolayı çatlayamıyor bu yüzden hamile kalmak zorlaşıyor ama tedavisi var ve Türkiye’deki çoğu kadında var zaten.
Fatma92 Bende de vardı hamile kaldım canım. Kendiliğinden oldu ilaç kullanmadım kilona dikkat et zayıfladıktan sonra çok rahat hamile kalırsın inşallah
Hilal5541 ebebegm şuan vermedi regl olduğumda 2. Gün gidicem tekrar test yapıcak o zaman tedaviye başlıycaz dedi
Beriii Hilal5541 evlenmeden Önce yumurta tembelliğim olduğunu söylemişti doktor, ilk ayımdan hamile kaldım 😂 hiç korkulacak birşey değil ama tabi ki tedbirli ol gene de yediğine içtiğine dikkat et, sağlıklı beslen 🌸
Mucize_istiyorum22 Hilal5541 namıdeğer polikistik over sendromu (PCOS)her ay yumurtlaman olmuyor ya da hiç olmuyor gebe kalmayı zorlaştırıyor ama umut yitrmek yok tedavisi var ve stresten uzak dur hherşey yoluna giricek