Esxra Kizlar az 40+2 haftalik gebeyim az once randevum vardi doktor alttan bakti 7 cm aciklik var hemen hastaneye git dedi ben sok😳😂
busrasahinn Esxra Sancin var mıydı anlamadın mı 😂 hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
mutluuannee Esxra 7cm mi ne güzell ya özel bisey yaptınız mı açıklık olması icin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 💙🤩
Esxra busrasahinn 2 gun once 6 saat sanci cektim ama duzensizdi haataneye gitmemistim megersem acilma olmus
Eylemmmmm Esxra yaaa çok heyecanlı 🙈 darısı başıma inşallah 😂 sende sağlıcakla alırsın kucağına kolay geçer doğumun inşallah canım 😇 maşallah 7 cm açıklık da çok iyi 🧿
Smyye_ Esxra MaşAllaj ya, bnde bi haftalık anneyım 2 cm acıklıkla gıttım hastaneye 5-6 cm oldugunda artık bn bnde degıldım😁sız nasıl hıssetmedınız
ozgeackgz-1 7 cm açıklık doğuma gidiyorsunuz ve hala burada yazıyorsunuz helal olsun ben şimdiye başlamıştım doğum moduna girmeye😂😂
2kizanasi Ay maşallah ya benim teyzemde öyle olmuştu hastaneye gittiğinde 7cm açıklık vardı 10dakikada aldı bebeği kucağına 😄 Tek avazda hayırla gelsin inşallah 🐣